Pasar al contenido principal

Artistes a Jazz al Terrat del MHC

Joan Casares

1993. Bateria barceloní, és un dels músics de l’escena catalana amb més tradició. Provinent de la saga de músics de la família Casares, ha tocat amb grans músics com Leroy Jones, Bill McHenry, Mátyás Gayer, Albert Bover, Josep Maria Farràs i un llarg etc. Actualment colidera el projecte Smack Dab amb el trompetista Oriol Vallès, projecte amb el que han gravat recentment un treball discogràfic amb el saxofonista Jessie Davis.

Caspar St. Charles

Nascut a Londres, va estudiar música a la Guildhall School of Music and Drama. Estilísticament molt versàtil, ha format part dels grups Traditional Tourist i Groove Unlimited. També ha acompanyat a solistes com Lou Bennet, Guitar Crusher, Eddie Bo i Johnny Mars.

Oriol Vallès

Oriol Vallès (Terrassa, 1993)Nascut el 1993 en una família musical, l’Oriol acaba el Grau Professional amb Menció d’Honor el juny del 2011. Va cursar el Grau Superior a l’ESMuC, graduant-se el 2015 amb Matrícula d’Honor. Durant aquell temps a l’escola, va formar una banda anomenada Smack Dab, co-liderada el bateria Joan Casares. La banda ha tocat als clubs i festivals més importants de Catalunya (Festival Jazz Terrassa, Festival Mas i Mas, Festival de Jazz de Barcelona…). Aquesta banda va gravar el 2015 amb Jesse Davis, saxofonista de Nova Orleans.

Queralt Camps

Llicenciada en contrabaix clàssic i contemporani pel Conservatori Superior del Liceu. Rep classes de David Mengual , Oriol Bordas, Ron Carter, Christian McBride i Pierre Boussaguet. Ha estat contrabaixista de Dani Alonso and his Lazy Chickens, Ignasi Terraza Trio, Barcelona Jazz Orquestra, Barcelona Swing Serenaders, entre altres, i ha col·laborat amb músics com David Mitchell, Ricard Gili, Oriol Romaní, Toni Solà, Gemma Abrié, i els internacionals Gene Conners, Charmin Michelle i Carrie Smith, Benie Green o Jesse Davis.

Víctor Puertas

Víctor Puertas s´incicia al blues als 14 anys i poc després, juntament amb el seu germà Pere, organitza un primer projecte anomenat POKY LITTLE ROOM, que amb el temps evolucionaria en el conegut duet de blues i el grup del mateix nom, THE SUITCASE BROTHERS.

Kike Angulo

Kike Angulo (Sanlúcar de Barrameda, 1975)Després d'acabar els estudis a l'Aula de Jazz del Conservatori del Liceu de Barcelona, comença tocant a diferents clubs i festivals com el Festival de Jazz de Joves Músics Europeus amb el Francesc Burrull Combo.

Martí Elias

Graduat en grau superior al Conservatori del Liceu, és des de fa anys un dels bateries més actius dins el món del swing, jazz i R&B. Ha col.laborat amb artistes com Ignasi Terraza, Las Divinas, La Locomotora Negra, i ha actuat a tot Europa, Colòmbia i EUA. Ha co-liderat la famosa banda de dixieland Krokodilos, i també els Ivanow Jazz Group. Darrerament forma part del trio del saxofonista britànic Ray Gelato i dels Mambo Jambo. Fins a la data actual, ha enregistrat més de 20 discos.

Juli Aymí

Clarinetista de Jazz de Barcelona amb 15 anys d’experiència professional. Forma part de diverses bandes de reconegut prestigi com la Sitjazz Band, Los Krokodillos, Ivanow Jazz Group, Barcelona Jazz Orquestra… amb els que ha publicat diversos treballs discogràfics, en ocasions amb grans figures del Jazz actuals. Ha participat a incomptables festivals de jazz i ball (Lindy Hop i Balboa) d'Espanya, Portugal, França, Eslovènia, Alemanya, Dinamarca, Noruega, Estats Units, Australia i Xina.

Arecio Smith

Arecio Smith ha tocat amb grups com la Fundación Tony Manero i la Kinky Beat, amb els quals ha fet gires per Europa i ha gravat discos com Looking for la Fiesta o Made in Barna. Ha format part també de grups com WTF Five, Groovy Dudes o Groove Station (guanyadors Injuve 03).