Pasar al contenido principal
Bio
Amb 10 anys es va començar a interessar per la guitarra clàssica del seu pare. La culpa la tenia el rock. No va ser fins als 14 anys que va decidir comprar-se una guitarra elèctrica i començar a rebre classes.
 
Durant uns 5 anys va rebre classes particulars a càrrec d’en Roc Calvet. Més tard va decidir seguir els estudis a l'Aula de Música Moderna i Jazz del Conservatori del Liceu de Barcelona, on es va diplomar el juny de 2011. L’any següent va obtenir el diploma de Grau Professional de Música. Durant aquest temps va tenir l'ocasió d'aprendre de músics com Santi Careta, David Muñoz "Gnaposs", Pep Mateu, Dave Mitchell i Miquel Ayet entre d’altres.
 
Actualment està finalitzant el Grau Superior de Música (especialitat en interpretació de jazz i música moderna) al Conservatori del Liceu amb els professors Dani Pérez, Jordi Bonell i David Soler.
 
En l’àmbit docent imparteix classes de guitarra, banjo, baix, combo i llenguatge a l’Estudi d’Arts Musicals Monika Lao de Terrassa. També és professor als Bucs Baumann (Servei de Joventut i Lleure Infantil de Terrassa).
 
Actualment forma part de diverses formacions com dCoded (progressiu/experimental), K-Soviet (punk-rock), The Funkenstein Trio (funk/jazz), d’Callaos (flamenc/rock) així com VMGroup (jazz), el seu projecte més personal.
Imatges

Últims concerts

Veure'ls tots
Àmbit
Temporada Estable 19/20
Jazz a la Fresca 2020

The Funkenstein Trio Feat. Roc Calvet

Icon date
Data
Icon location
Espai
Nova Jazz Cava - Pati exterior
Color de fons