Pasar al contenido principal
Bio

Nascut a Olesa de Montserrat el 1977, cursa els seus estudis de jazz al Taller de Músics de Barcelona. Ha assistit a diversos seminaris internacionals i nombroses master-classes on rep classes de mestres com Pat Martino, Peter Bernstein, Pat Metheny, Kurt Rosenwinkel, David Liebman, Michael Brecker, Seamus Blake, Perico Sambeat, Steve Wilson, Bruce Barth, Ed Sarath, o Bill Dobbins entre d’altres.
En la vessant pedagògica ha estat professor diverses escoles, com el Taller de Músics de Barcelona, 'L’Estudi' o 'L’Esclat' de Manresa, on és professor de guitarra, combos, harmonia i tècniques d’improvisació. També dirigeix la Big Band del mateix centre. Ha realitzat diferents seminaris, clínics i Master-Classes dins l’àmbit nacional com el 'I Curso de Jazz y Música Moderna 2003' de Málaga i el 'III Seminario Internacional de Jazz y Música Moderna 2006' a Alhaurín de la Torre.
Com a intèrpret lidera el seu propi quartet i els duets amb Joan Monné, Llibert Fortuny i Raul Reverter, a part d’haver acompanyat solistes com Jim Snidero, Will Vinson, Tony Reedus, Walter Smith III, Marc Miralta, Peter Zak, Paul Gill, Alexis Cuadrado, Chris Higgins, etc. Ha format part de diferents grups com 'Jorge Pardo Reunion', 'Llibert Fortuny Quartet', 'Will Vinson-Alexis Cuadrado Quartet', 'Geni Barri Quintet' o 'Raul Reverter Quartet' entre d’altres, on ha actuat en nombrosos clubs, sales i auditoris dins el territori espanyol. Ha participat en diversos festivals de jazz com els de Getxo, Donosti, Santiago de Compostela, Eivissa, Terrassa, Granollers, Figueres, Ciutat Vella o València.
Ha rebut diversos premis, com la World Tour Scholarship del Berklee College of Music, l’Injuve 2000 amb Raul Reverter Quartet, i el millor intèrpret al concurs Memorial Lou Bennett 2003. També ha estat el representant espanyol al Köhln Jazz Week ’98 organitzat per la IASJ.

Febrer 2006

Imatges

Últims concerts

Veure'ls tots
Àmbit
Temporada Estable 19/20

John Stowell & Jordi Farrés

Icon date
Data
Icon location
Espai
Nova Jazz Cava
Color de fons
Àmbit
Temporada Estable 16/17

Guim G. Balasch Grup

Icon date
Data
Icon location
Espai
Nova Jazz Cava (Cava Club)