Pasar al contenido principal
Bio

Jan Domènech, graduat al Conservatori del Liceu (2020) en piano Jazz. Al 2023 finalitzà un màster al Conservatori Reial de La Haia (Països Baixos) obtenint una distinció per les seves composicions. Durant el seu màster va estar un semestre a la Thornton School of Music USC a Los Angeles (EUA). Al llarg dels seus estudis, ha estat alumne de pianistes importants com Alan Pascua, Albert Bover, Marco Mezquida, Rob van Bavel, Ignasi Terraza, Wolfert Brederode i Jozef Dumoulin; i ha rebut diverses beques de la Sociedad de Artistas, Intérpretes y Ejectutantes (AIE).

Ha format part de diferent projetes com ara la Sant Andreu Jazz, la Màgia de la Veu, Aspire Band de Rik Mol, George Povey Ensemble o Big Ensemble del Conservatori del Liceu.

Ha enregistrat més de 30 àlbums, incloent el seu àlbum de debut com a colider: Joan Chamorro Presenta Jan Domènech (2020), el seu primer àlbum com a líder amb les seves pròpies composicions The Magical Forest Tour (2022) i el seu primer álbum a duo amb la cantant Paula Barranco When Love Is Arround (2023)

Ha compartit escenaris amb grans intèrprets de jazz com ara Scott Robinson, Dick Oatts, Scott Hamilton, Joel Frahm, Luigi Grasso, Perico Sambeat, Chris Cheek, Yo-Yo Ma i Joe Magnarelli.

Imatges

Últims concerts

Veure'ls tots