Pasar al contenido principal
Bio

Neix l'any 1980 a Barcelona.


Estudia la carrera de piano clàssic al Conservatori Superior de Música de Barcelona fins al grau mig, estudiant amb Mercè Molero, Ramón Coll, Ludovica Mosca i Luiz de Moura Castro. Més tard es decanta pel jazz amb el què descobreix el seu instrument més proper, la veu. Estudia amb músics de la talla d'Ana Finger, Viv Manning (amb qui entra en contacte amb la tècnica del Voice Craft), Xavi Maureta, Jorge Rossy i Pere Arguimbau. Rep master classes de Luciana Souza, Claudia Acuña, Michelle Weir, Dick Oatts, Bruce Barth, Franco Fussi, Seamus Blake i Bill Steward, en diferents seminaris. En la seva estada a la ciutat de Nova York ha entrat en contacte amb la tècnica del Somatic VoiceWork de la mà de Jeannie LoVettri i Theo Bleckmann.

Ha pogut treballar amb Bobby McFerrin al festival de Jazz de Barcelona l'any 2002; amb Joan Albert Amargós en el festival de músiques de la Mediterrània l'any 2005; Ha estat cantant de la Original Jazz Orquestra del Taller de Músics durant 4 anys i ha col•laborat en el disc d'en Cris Juanico, Vola'm a sa Lluna (2006) i Tot de mi (2007); amb la Girona Jazz Project ha treballat repertori per big band, amb Vicens Martin i Perico Sambeat.

Ha liderat el grup Lunar Project durant 5 anys, amb qui enregistra disc ("Supernova" New Mood Jazz 2007) guardonat amb el premi Enderrock a la millor proposta del 2008; co-lidera amb Albert Vila, un duet guitarra i veu, Luna & Vila, amb arranjaments d'estàndards de jazz, bossanova, pop i soul fets per a la formació i amb qui han enregistrat el CD "Moments"; juntament amb Xavi Maureta, crea l'espectacle "Clara Luna & Xavi Maureta, Coleing Porter" amb José Alberto Medina, piano, Rai Ferrer, contrabaix i Xavi Maureta, bateria; i co-lidera amb el contrabaixista madrileny establert a Nova York, Javier Moreno, el projecte Kunveno, amb qui ténen un disc “Des del otro lado”, amb composicions originals de tots dos.

Integrant de la formació WOM , on toca el teclat i canta, juntament amb Gemma Abrié (contrabaix i veu) i Laia Fortià (bateria i veu). Proposta compacta, atrevida i sensible en tots els sentits, on conflueixen arranjaments propis i música original, creant textures amb les veus i els instruments. 

Acaba d'enregistrar el seu darrer disc, Pure Imagination (Temps Record 2017), amb el quartet amb qui fa més de deu anys que treballa: Rai Ferrer al contrabaix, Andreu Zaragoza a la guitarra i Xavi Maureta a la bateria, i col·laboradors de luxe com són Seamus Blake, Fèlix Rossy, Vicenç Solsona, Marco Mezquida i les veus de les Marala. Donant forma als estàndards de jazz que han estat companys d'aprenentatge al llarg de la seva formació musical, i impregnant-los del seu estil personal. 

Imatges

Últims concerts

Veure'ls tots
Àmbit
38 Festival Jazz Terrassa

Wom's Collective

Icon date
Data
Icon location
Espai
Plaça Vella
Color de fons
Àmbit
Temporada Estable 17/18

Clara Luna

Icon date
Data
Icon location
Espai
Nova Jazz Cava
Color de fons
Àmbit
36 Festival Jazz Terrassa

Wom Trio + Sara Pí

Icon date
Data
Icon location
Espai
Parc Vallparadís