Centre Cultural Terrassa

Els pianistes Uri Caine i Chano Domínguez caps de cartell del darrer cap de setmana de Festival
Uri Caine
  • El 37 Festival de Jazz Terrassa encara la recta final amb dues propostes extraordinàries: Uri Caine Ensemble i el duo format per Chano Domínguez i Paolo Fresu.  
  • El projecte inèdit de Chano Domínguez en què s'acompanya del trompetista sard Paolo Fresu significa el retorn al Festival del pianista gadità, tretze anys després de la seva darrera visita.
  • En el seu debut al festival terrassenc l'actuació del pianista i compositor Uri Caine al Centre Cultural Terrassa es preveu de les més interessants.
Nit Manouche al Centre Cultural, una producció en exclusiva del 36 Festival de Jazz Terrassa
Ludovic Beier

Amb el nom de Gypsy Swing Summit el Centre Cultural Terrassa acull, dijous 23 a les 21 h, la producció en exclusiva de l’edició 2017 del Festival de Jazz Terrassa. Un concert inèdit amb un All Stars format per cinc de les figures principals del jazz manouche contemporani a França en la tradició creada als anys 20 per Django Reinhard i Stéphane Grappelli.

Cécile McLorin Salvant, gran figura mundial del jazz i recentment guardonada amb un Premi Grammy 2016, actua aquest dissabte a la sala principal del Centre Cultural Terrassa
Cécile McLorin Salvant - Grammy Award for Best Jazz Vocal Album

Concert estrella de la 35ena edició del Festival de Jazz Terrassa. La gran expectativa per escoltar la vocalista nord-americana en el seu debut a Terrassa trasllada l’actuació a la sala principal amb aforament numerat.

Ara pots aconseguir entrades al preu especial de 20€