Skip to main content
Concert
Namina
Artista i instruments
imatge artista/instrument
Namina
Guitarra
Veu
Merlin
imatge artista/instrument
Pep Gol
Trompeta
Melòdica
imatge artista/instrument
Pep Rius
Contrabaix
imatge artista/instrument
Xevi Matamala
trompeta
Piano
Bateria
Subtitol
Entrades Exhaurides!
Body

La col·laboració del FJT amb el MNACTEC arriba als 15 anys. I per celebrar-ho, s’hi presenta la proposta colorista de Natàlia Miró de Nascimento, de nom artístic Namina, acompanyada pel co-fundador i trompetista de La Vella Dixieland, Pep Gol. La rítmica està formada per Xevi Matamala a la bateria i Pep Rius al contrabaix.

La cantant catalano-brasilera hi presentarà el seu quart treball, Un Udol (autoeditat, 2022) cuinat a foc lent durant els dos darrers anys. El treball ofereix un viatge que beu de les arrels i les transforma amb una amalgama de diferents tradicions musicals on el Blues, la música brasilera, el Folk i el Jazz treuen el nas per vèncer la profilaxi emocional imposada. El repertori està format per cançons pròpies, composicions a quatre mans i versions amb la complicitat del quartet.

Namina és una artista versàtil i multidisciplinar. Cantant, guitarrista, compositora, dibuixant i poeta participa com a intèrpret en diverses obres de teatre musical, ha composat bandes sonores per a curtmetratges, ha publicat quatre àlbums propis i ha près part en diversos festivals de poètica.

namina.net

RESERVA D'ENTRADES 

Entrades Exhaurides!

 

Imatges
Data
Tipus esdeveniment
Espai
Preu de taquilla
1,00€ (taquilla)
Organitzadors