Data: 
Saturday, 26 March, 2022 - 11:00
Tipus esdeveniment: 
Estil: 
Preu: 
Free

Banda de l'Escola Municipal de Música de Vacarisses

Organitzadors: 
Concert a Vacarisses!

Esmorjazz amb "4 Against The Blues & Roger Félez" + "Banda de l'Escola Municipal de Música de Vacarisses"

A causa de la pluja els concerts es faran a La Fàbrica!

 

11 h BANDA DE L’ESCOLA MUNICIPAL

DE MÚSICA DE VACARISSES

 

12 h 4 AGAINST THE BLUES

& ROGER FÉLEZ

Presentada oficialment fa pràcticament dos anys, 4 Against The Blues té el seu punt de partida a l’Aula de Música de Terrassa. Amb joves, sèniors i veterans, la banda reuneix a tres generacions diferents i mostra com el talent i l’expertesa sintonitzen a la perfecció. El soul, el funk, el blues i el rock conformen un repertori estilístic amb versions de BB. King, Eric Clapton, Buddy Whittington o Johnny Winter, entre d’altres.

El multiinstrumentista Roger Félez entra a la convocatòria com a convidat especial però, curiosament, també com a membre fundador del projecte. Amb 20 anys acabats de fer, Félez ecerceix d’organista a la catedral de Solsona des de fa més de dos anys i acaba de publicar el seu primer disc amb composicions pròpies. Actualment està centrat en la seva carrera artística en solitari enfocada a un estil orquestral i simfònic, amb una combinació de new age i world music.

L'Esmorjazz arriba al 5è aniversari amb una proposta enèrgica amb joves promeses talentoses que es conjuguen amb l’experiència musical.

A causa de la pluja els concerts es faran a La Fàbrica!