Skip to main content
Data de publicació
Body

El passat 27 de maig arrencava una edició històrica: la dels 40 anys de Festival a Terrassa. Han estat 22 dies intensos d'actualitat jazz a la ciutat.  

En una primera valoració, el Club de Jazz d’Amics de les Arts i JM destaca la capacitat creativa de les propostes programades, la diversitat estilística dels concerts, l'actualitat de les propostes i l'alt nivell d'interpretació. Hi hem pogut veure fins a 29 concerts.  La Nova Jazz Cava s'ha mantingut com l’epicentre de l’activitat amb concerts de club i matinals a l'aire lliure des del Pati exterior, mentre que la projecció del Festival a la comarca es consolida a Matadepera, Vacarisses i Viladecavalls.

Una de les principals novetats d'aquesta edició especial ha estat la incorporació del Teatre Principal com a nou escenari de concerts, un equipament emblemàtic de la ciutat que permet un aforament ampli amb propostes artístiques de gran format. Paral.lelament, s'han realitzat algunes activitats complementàries i la ruta gastronòmica del Menjazz s'ha reconvertit en un circuit artístico-gastronòmic per 40 establiments d'hostaleria. 

 

Elevat seguiment presencial i On Line

Les primeres xifres d'aquesta edició apunten a una assistència presencial a l'entorn d'uns 3.000 espectadors amb una ocupació que ronda el 93% en relació a la limitació actual dels aforaments permesos. La retransmissió dels 6 concerts a l'aire lliure celebrats al Pati exterior de la NJC i al Parc de Sant Jordi, ha aconseguit prop de 1.500 visualitzacions a través del canal de Youtube de la Nova Jazz Cava, una xifra encara en augment.

L’organització agraeix als milers d’espectadors, als músics participants, les institucions, les empreses,  els col·lectius col·laboradors i a tots els que ho fan possible, el seu entusiasme i dedicació per fer més gran el Festival Jazz Terrassa.