Skip to main content
Concert
Uroz Jazz Dealers
Artista i instruments
imatge artista/instrument
Marc Uroz
Veu
imatge artista/instrument
Òscar Font
Trombó
imatge artista/instrument
Jordi Griso
Piano
Trompeta
imatge artista/instrument
Josemi Moraleda
Contrabaix
imatge artista/instrument
Oriol González Orti
Bateria
Washboard
Body

Entrades Exhaurides!

Amb motiu de la 40a edició del festival Jazz Terrassa, el pati del MNACTEC acollirà el tradicional concert-vermut jazz , enguany amb l’actuació dels Uroz Jazz Dealers.

Picardia, sàtira, cabaret... són els ingredients principals dels Uroz Jazz Dealers. Es tracta d'una estrena que la formació planteja com un recorregut cap a les arrels del Jazz; el Baton Rouge i el New Orleans de l'antiga Luisiana, a l'època dels vaixells de vapor, les marxin bands, les madammes...

Ofereixen un repertori picant amb cançons interpretades per les musses de l’època com Bessie Smith, Ma Rainey i Sweet Emma Barret. El terrassenc Marc Uroz, un fenomen de la veu, acompanyat de 5 jazzmans catalans a l'alaçada d'una estrena que es preveu de traca i mocador.
 

 

Aforament limitat a 120 persones. Cal fer reserva prèvia a través del web. Consulteu les mesures adoptades al MNACTEC per la Covid-19.​

Preu 1€, reserva d'entrades a:

https://mnactec.cat/ca/activitat-detall/vermut-jazz-concert-d-uroz-jazz-dealers

Aquell mateix dia, el MNACTEC ofereix jornada de portes obertes i visites guiades a les voltes de la teulada (amb reserva prèvia).

Imatges
Data
Tipus esdeveniment
Espai
Estil
Preu de taquilla
1,00€ (taquilla)
Organitzadors