Data: 
Sunday, 26 July, 2020 - 20:00
Tipus esdeveniment: 
Preu: 
12,00€ (taquilla)
Organitzadors: 

Seward + Myôboku

Terrassa Música Moderna!

 

Seward

Deu anys avançant a tota màquina sobre tot tipus d’escenaris han desembocat en la creació d’aquest manifest sonor, una declaració d’intencions que dibuixa millor que mai les múltiples cares que conté la cançó lliure i la performance apotropaica de Seward. Seward és un col·lectiu d’acció sonora, cançó lliure i performance en perpetu moviment cap endavant. Uncut Magazine diu que Seward toquen “combustible avant-folk anarchy”, Kristian Davis-Downs confessa que “no havia vist res tan impactant com un concert de Seward en 15 anys com a Director d’Operacions al front de Beggars Group [XL-Matador-4AD -Rough Trade] “.

Percussions tradicionals i bateries experimentals, un banjo amb distorsió i efectes, una veu amb moltes personalitats, guitarres elèctriques, extractes manipulats de discursos, converses i pel·lícules, artefactes sonors, teclats, enregistraments de camp, un contrabaix i, de vegades, fins a una secció de vents lliures … Un espectacle de Seward pot ocórrer en qualsevol lloc i en qualsevol moment. Pot ser un dinar popular cuinat i servit per ells mateixos, un passeig per la ciutat amb el seu públic donant 7 concerts en un dia o la banda sonora improvisada i manipulada en directe de qualsevol pel·lícula, obra de teatre, poesia o dansa.

Després de 4 discos d’estudi _Home: Chapter One (Seward, 2011), Home Was A Chapter Twenty Six (Seward, 2014), Second Two: Chapter Home (Foehn-Naim, 2015/16) i We Prefer To (Foehn-Gandula -Moorworks, 2018) _ i 2 col·leccions de remixes via Foehn al costat d’artistes com R de Rumba, Suso Saiz, Balago o Scott Solter; Seward es disposa a commemorar aquest aniversari amb la publicació del seu cinquè treball discogràfic, l’adhesió de noves i nous artistes al col·lectiu, la publicació de tota la seva discografia en Bandcamp, l’edició d’un té commemoratiu i la fundació d’una nova banda paral·lela anomenada Cachete.

UNCUT MAGAZINE: “Combustible avant-folk anarchy from Catalonia. Miles off the mainstream musical map, Barcelona quartet Seward make a ragged and impassioned racket that borders on outsider art”.

LINE OF BEST FIT: “People write manifestos proclaiming themselves as alternative visionaries, but achieve nothing close to the unpredictable, eccentrically cohesive whole that Seward whip up, which contains as much for the informed insider as it does the engrossed newbie”.

A NEW BAND A DAY: “There is life in Seward’s music, a humanity that most bands find near-impossible to weave into their music”.

ROCKDELUX: “Un apasionante viaje emocional y espiritual alrededor de las músicas populares”.

MONDOSONORO: “Geniales, efervescentes, potentísimos y chalados, inclasificables y contagiosos, mágicos, únicos, encantadores… Siempre se queda uno con ganas de más”.

MYÔBOKU

Myōboku és un projecte que combina diferents estils com la música electrònica, el pop, el jazz i la R & B per crear la seva pròpia estètica. Aquest projecte està format per Òscar Garrobé es presenta com a compositor / productor dels temes que integren aquest disc, i Marina Herlop que té un projecte de caire experimental en solitari des de fa tres anys i que ha vestit aquests temes amb melodies de veu.

 

Obertura de portes 19:30h - Concert 20h

Web entradium 10 € - Taquilla 12

www.terrassamusicamoderna.cat