Skip to main content
Data de publicació
Body
  • La Nova Jazz Cava ha acollit la presentació de la 7a edició del Menjazz amb les propostes de 43 establiments.
  • Representants del sector de l'hostaleria han desgranat les activitats, propostes i novetats de la ruta gastronòmica.
  • El MenJazz és una iniciativa que consisteix en posar a l'alça valors de la ciutat de Terrassa com el jazz, la gastronomia i el vi, durant els dies del Festival.

En un to distès i festiu, la Nova Jazz Cava ha acollit la presentació d'una nova edició del Menjazz, la setena, amb propostes gastronòmiques que van de menús complerts a tapes creatives, totes elles amb productes de proximitat i marinades amb suggerents vins i caves.

El concert del pianista Lluís Coloma ha donat la benvinguda a representants de l'hostaleria terrassenca i de la comarca, a diversos músics i persones vinculades a la cultura i el Jazz de la ciutat.

El popular meteoròleg Francesc Mauri, el director artístic del Festival de Jazz, Valentí Grau i el músic resident a Terrassa Uri Bonet, membre de Love of Lesbian, han apadrinat de forma simpàtica les jornades d'aquesta edició i han celebrat que la gastronomia tingui aquesta implicació directa amb la música.

En l'acte, conduit pel conegut presentador Oriol Carreras, hi han intervingut Francesc Castellet, representant del Gremi d'Hostaleria de Terrassa i Comarca, Ricard López, representant d’Euro Nova i co-organitzador del Menjazz, Pep  Forn, Regidor de Turisme i Susanna Carmona, coordinadora del Festival de Jazz Terrassa.

Les jornades estan coorganitzades pel Gremi d'Hostaleria de Terrassa i Comarca i l'empresa distribuïdora de vins Euro Nova, i compten amb la col·laboració del Gremi de Xarcuters i Cansaladers de Terrassa i Comarca, així com diversos cellers de qualitat.

El Menjazz 2020 agrupa 43 establiments -incloent-ne els de Viladecavalls i Vacarisses- i els seus productes s'oferiran durant la celebració del 39 Festival de Jazz Terrassa, de l'11 al 29 de març.

L'acte s'ha clos amb una variada degustació a càrrec dels restaurants La Torreta, Pastisseria Yummy, Rístol, Safrà, Sa Illa i Zurito.