Skip to main content
Concert
Tòfol Martínez Blues Band XL
Artista i instruments
imatge artista/instrument
Tòfol Martínez
Guitarra
Veu
imatge artista/instrument
Joan Pau Cumellas
Harmònica
imatge artista/instrument
Gerard Nieto
Orgue
imatge artista/instrument
Andreu Moreno
Bateria
imatge artista/instrument
Artem Zhulyev
Saxo tenor
imatge artista/instrument
Irene Reig
Saxo baríton
Body

Gratuït amb reserva prèvia! Entrades Exhaurides - Concert retransmès en streaming

El sempre sorprenent bluesman de Sabadell presenta una nova banda. A la formació habitual que lidera Tòfol Martínez a la guitarra i veu, Andreu Moreno a la bateria, Joan Pau Cumellas a l'harmònica i Gerard Nieto a l'orgue, se sumen Irene Reig al saxo baríton Artem Zhuliev al saxo tenor. La banda repassarà alguns dels temes dels darrers treballs de Martínez i també incorporarà algunes cançons que formaran part del proper àlbum del guitarrista.

Afincat a Tossa de Mar, Tòfol Martínez porta més de vint anys dedicat al blues. L'hem pogut veure acompanyant a artistes de la talla de James Harman, The Cinelli Brothers, Koko Jean & The Tonics, Antonio Orozco o Big Mama Montse. A banda dels seus projectes musicals, també és programador i professor. Ha participat en festivals com el Festival Blues Cazorla, Ämäl’s Blues Fest (Suècia), Belfast Blues Fest (Irlanda), BB Blues Fest (Portugal), Golden River Blues Festival, Braga Blues (Portugal), entre d’altres.

www.tofolmartinez.com

 

Obertura de Portes 11:30h Concert 12h 

En el cas de no poder assistir al concert, agraïriem que ens ho comuniqueu per correu electrònic en un termini màxim de 24 hores abans, per tal de poder desbloquejar les vostres localitats i oferir-les a un altre espectador.

No deixem cap cadira buida!

Moltes gràcies
 

#culturasegura

 

Concert retransmès en streaming!

https://www.youtube.com/user/novajazzcava/live

i emès en directe per CANAL TERRASSA VALLÈS

En cas de pluja: se suspèn el concert presencial al Pati Exterior. L'actuació es retransmetrà des de l'interior de la Nova Jazz Cava via streaming i sense públic.

Imatges
Data
Tipus esdeveniment
Estil
Preu de taquilla
0,00€ (taquilla)