Primary tabs

Últims concerts

Javi Pareja

Sóc titulat superior en flauta travessera, i fins els 30 anys d'edat la major part de coses que he fet a la música han estat dedicades tant a l'ensenyament de la flauta i el llenguatge musical a diferents escoles de música, com a actuar en moltes formacions diferents de Música de Cambra així com en orquestra.

La meva afició pel Jazz em va arribar amb 25 anys d'edat, i va ser a les hores quan vaig començar a formar-me de manera autodidacta. Amb 30 anys la meva carrera i vida musical va quedar totalment paralitzada al ser diagnosticat a L'Institut de l'Art a Terrassa d'una distonia focal, l'anomenada malaltia dels músics, afectant-me a nivell de boca, anul.lant-me completament la capacitat per poder tocar.

Després de 2 tractaments en 8 anys, i no arribant a recuperar-me totalment, és quan decideixo intentar un canvi, i adopto la flauta de bec (o flauta dolça) com a instrument principal fins a dia d'avui.

La flauta de bec, com ja sabeu, no és gens habitual en el Jazz, i és per això que la meva proposta és diferent a el que estem acostumats. Toco flautes de bec de diferents mides, de manera que vaig jugant amb sonoritats diferents. Per oferir una selección d’estàndards de diferents estils i èpoques que s'ajusten a la sonoritat de l'instrument. Javi Pareja, gener 2022