Data: 
Saturday, 9 March, 2019 - 12:00
Tipus esdeveniment: 
Espai: 
Estil: 
Preu: 
Free

Rachel Ratsizafy & Shaki'n All

Rachel Ratsizafy es planta a l'escenari amb franquesa. Canta el què sent amb una naturalitat i senzillesa excepcionals. La seva veu càlida, profunda i sensual recorda a les dives del jazz. Fruït del seu contacte amb la música d'arrel de Madagascar, la cantant ret un homenatge al blues, als espirituals negres i a les cançons populars de Nova Orleans.

La trajectòria artística de Ratsizafy s'inicia l'any 1994 dins del seu grup de tota la vida —The black & white Gospel Singers, més tard convertit en Black & White Xperience— on obté una sòlida reputació com a veu solista actuant per diversos escenaris europeus i canadencs durant més de 12 anys. El seu pas per aquestes formacions la doten d'un estil eclèctic que aborda sense complicacions gran varietat de gèneres musicals.

El swing de Shakin' All ens trasllada a l'univers de la música vintage, un territori a la frontera entre el swing, el blues, el rock'n'roll i el gospel. Temes dels anys 20, 30 i 40 interpretades per sis excel·lents músics i autèntics especialistes en aquest terreny sota l'experimentada batuta del trombonista i director d’orquestra terrassenc Dani Alonso.

La formació és tot un referent del swing a Barcelona actuant per auditoris i festivals de tot Europa i acompanyant mites del jazz de Nova Orleans com Leroy Jones, Topsy Chapman, Lucien Barbarin, Chantz, Adrian Cunnigham o Meschiya Lake, entre d'altres.

www.rachelratsizafy.com

www.facebook.com/Shakin-All