Primary tabs

Luca Sestak

Luca va néixer el 10 de gener de 1995 a Celle (Baixa Saxònia). Als 7 anys va començar a tocar el piano gràcies al seu pare, però no va mostrar molt interès. Per aquesta raó dos anys més tard els seus pares el van enviar a un professor de piano que encara li dóna lliçons clàssiques. Després de dos anys de lliçons de piano clàssic Luca va descobrir accidentalment el jazz i amb això també el Blues i el Boogie Woogie. Autodidacta va estudiar les seves primeres peces d'aquest estil de música i les va anar presentant en diverses ocasions amb gran èxit.

Als 11 anys va publicar algunes de les seves peces a la plataforma d'internet YouTube on ràpidament van aconseguir gran popularitat i l'augment del reconeixement amb nombroses actuacions en festivals i concerts seguits tant al seu país d'origen com a l'estranger amb grans noms dels pianistes del gènere com Silvan Zingg, Vince Weber, Bob Seeley, Frank Muschalle i Ben Waters. Luca va gravar el seu primer àlbum CD "Lost in Boogie" a l'agost de 2010 que es va publicar al novembre d'aquell mateix any. Un any més tard, Luca va participar en el major Festival de Boogie Woogie del món a Laroquebrou, França.Al 2014 Luca va editar el seu segon disc NEW WAY.

Avui el repertori de Luca conté principalment les seves pròpies composicions i interpretacions on s’expressa amb el seu estil inconfusible. S'inclou en aquestes les més diverses referències musicals, des del blues i el boogie a través del jazz i el funk fins arribar al pop, el rock i els clàssics.