Data: 
Wednesday, 13 July, 2016 - 22:00
Tipus Event: 
Estil: 
Preu: 
12,00€ (taquilla)
"Veus amb Jazz" al terrat del MHC a Barcelona!

Eva Fernández Group

Nou Cd! "That Darkness"

Concert al Terrat del Museu d'història de Catalunya a Barcelona!

Contemporani i clàssic, audaç, fresc i elegant. Això i més es podria dir de l’aproximació d’Eva Fernández al jazz. “That Darkness” és el títol del nou disc de la cantant i saxofonista, així com de la composició de la mateixa jove jazzista inclosa en aquesta col·lecció de cançons. Acompanyada per la sòlida banda que lidera el portentós trompetista valencià David Pastor, juntament amb Josep Lluís Guart, Toni Pagès, Miquel Ángel Cordero, ha aconseguit un àlbum sorprenentment ric, que combina fluids ritmes amb sòlids beats, aires brasilers, brillants solos i tòrrides balades.

Eva Fernández arrisca amb una càlida i jazzística aproximació a “Love Is A Losing Game”, d’Amy Winehouse; la seva veu sona lleugera a “Everytime We Say Goodbye”, vivaç a “Never Will I Marry”, i les seves interpretacions al saxo són desafiants des del principi al final. Talent i complicitat, joventut i experiència: “That Darkness” emociona, reelabora clàssics i busca el camí per crear els que ho seran.

Reserva d'entrades: Per assistir-hi, cal fer reserva prèvia a l'adreça electrònica mhcvisites.cultura@gencat.cat o al telèfon 93 225 42 44 (de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de 15,30 a 17,30 h).

Preu 12 € - Socis Jazz Terrassa 9 €

www.mhcat.cat