Data: 
Wednesday, 6 July, 2016 - 22:00
Tipus esdeveniment: 
Estil: 
Preu: 
12,00€ (taquilla)
"Veus amb Jazz" al terrat del MHC a Barcelona!

Laura Simó & Francesc Capella Trio

Nou Cd! "Afterglow"

Concert al Terrat del Museu d'història de Catalunya a Barcelona!

Per parlar de la veu de jazz a Catalunya cal esmentar Laura Simó. La nostra protagonista inaugura el cicle “Veus amb Jazz” que aquest estiu omple de nou la terrassa del MHC. Nascuda a Barcelona, la seva és una trajectòria indiscutible que l’ha portat per escenaris d’arreu amb projectes defensats gràcies a la qualitat i versatilitat que posseeix. El seu primer disc arribà el 1986 i, d’aleshores ençà, no ha deixat d’interpretar les cançons d’en Serrat, Burt Bacharach, les grans dames del jazz o les millors peces del repertori dels grans musicals de Broodway. De l’orquestra simfònica al petit combo, Laura Simó es mou amb elegància i empatia natural amb qualsevol dels nombrosos projectes que ha liderat.

Aquest mes de juny presentarà de bracet amb Francesc Capella —el seu pianista de capçalera amb el què col·labora d’antuvi— , el seu primer enregistrament a quartet, “Afterglow”. Fidels a la seva manera de fer, aquest és un treball eclèctic, un ventall d’estàndards i de compositors contemporanis, amb arranjaments originals del mateix trio amb el qual la cantant catalana se sent entre amics.

Reserva d'entrades: Per assistir-hi, cal fer reserva prèvia a l'adreça electrònica mhcvisites.cultura@gencat.cat o al telèfon 93 225 42 44 (de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de 15,30 a 17,30 h).

Preu 12 € - Socis Jazz Terrassa 9 €

www.mhcat.cat