Primary tabs

Stefan Ulbricht

Stefan Ulbricht va néixer a Bonn (Alemanya) al Febrer del 1982. Quan només tenia 5 anys, va començar a interessar-se per la música i començàa prendre lliçons de guitarra. Als 14 anys va canviar al piano i va quedar infectat virus del Boogie & Blues el 1997 mirant un programa de Boogie i Blues a la tv.

Autodidacta, va començar a estudiar els seus estils de música preferits. Aviat va relacionar-se amb músics famosos a concerts i jam sessions. Stefan va compartir una especial amistat amb el gran mestre de Boogie Woogie a Alemanya, Leopold von Knobelsdorff. El qual li va transmetre moltsconeixements.

Des del 1999, Stefan Ulbricht ha estat actuant a diversos escenaris per tot Alemanya així com a altres països a Europa, compartint escenari amb grans pianistes com Vince Weber, Gottfried Böttger, Frank Muschalle, Axel Zwingenberger, entre d’altres. Gràcies al seu fresc i innovador estil, cap peu pot resistir el seu ritme.

Tocant a piano sol, o acompanyat per altres músics, el públic gaudeix dels seus ràpids i melodiosos Boogies així com de temes de Jazz i Blues dels anys 30, 40 i 50. Els baixos “rolling” típics del Boogie Woogie, tocats amb la seva poderosa mà esquerra, i les melodies plenes de swing són els seus trets més característics.

Stefan ha enregistrat 4 Cds i el seu darrer CD „Big, Bigger, Boogie“, el va gravar amb un dels pianos més grans del món el Fazioli F 308, a l’Abril del 2009 i amb Moritz Schlömer, bateria i també un versàtil i excepcional pianista de Boogie.

El 24 d’octubre, Stefan Ulbricht va rebre el premi alemany “Pinetop” 2009 com a millor pianista de Boogie Woogie en la categoria de “Risin Star 2009”. Des del 2010 Stefan és l’organitzador de la nit internacional de Boogie aSiegburg.