Primary tabs

Wendy DeWitt

La Reina del Boogie Woogie

Intensa, personal i amb un somriurecontagiós, Wendy DeWitt està influenciada pel seu amor al clàssic Blues de Xicago i elBoogie Woogie de Texas, pel seu treball amb el guitarrista de Xicago Steve Freund i la llegenda del R&B Hank Ballard, i per una agenda de 200 concerts a l’any. Hadda Brooks, la originària reina del Boogie Woogie, va llegar el seu títol a la Wendy en un dels seus darrers concerts.

Wendy actualment està treballant en el seu novè treball discogràfic i organitzant la trobada anual “Queens of Boogie Woogie”al club de jazz més important de la costa oestel Yoshi's Oakland, així com el Festival Internacional de Boogie Woogie de San Francisco al SFJAZZ i altres esdeveniments. Per assegurar-se també de què més gent gauideixi de la bogeria del Boogie Woogie ha donat conferencies a reconegudes escoles de Jazz com la Berkeley School de Boston entre d’altres.

El Blues va captivar la seva atenció quan tenia 10 anys mentre creixia a una botiga rural a Glen Ellen, Califòrnia la seva passió per la música la va empènyer a convertir-se en pianista i cantant, en la tradició del Blues de Xicago i del Boogie Woogie de Texas. Les seves influències van desde Otis Spann, Memphis Slim, i de Professor Longhair fins Johnnie Johnson i Albert Ammons.

Wendy ha tocat al Festival de Blues de San Francisco, St. Croix Blues and Heritage Fest, les Nits de Boogie Woogie a París, i al Festival Internacional de Boogie Woogie deLugano a Suïssa. Ella gira regularment, i la Wendy juntament amb el seu company de duoKirk Harwood han sigut finalistes al International Blues Challenge de Memphis, Tennessee.