Skip to main content
Concert
Vermut Jazz amb COLORS LATIN
Artista i instruments
imatge artista/instrument
Guim Balasch Garcia
Saxo alt
imatge artista/instrument
Dani Rambla
Teclats
imatge artista/instrument
Jordi Fiol
baix elèctric
Sergio Párraga
Congues
imatge artista/instrument
Alex Ventura
Bateria
Subtitol
Concert a la Terrassa del Museu!
Body
La formació Colors Latin es basa en un repertori de temes propis així com de standards llatins d’autors com Paquito d’Rivera, Chick Corea, Louis Bonfi... i de jazz com Dizzy Gillespie, Charli Parker o Victor Young, tractats des de la visió de la percusió llatina juntament amb la improvisació.
Els seus membres provenen del món de la música llatina, del jazz així com de la fusió d’estils:

· Dani Rambla, pianista de Terrassa, ve desenvolupant-se en el món del jazz des que, allà mitjans dels 80’ actués per primer cop a l’antiga Jazz Cava de Terrassa amb el conegut trompetista Josep Mº Farrás

· Sergio Párraga congues, ha acompanyat a la Big Latin Band de Ramón Escalé, grups com D’Callaos i diferents projectes pròpis.

· Alex Ventura bateria, composa i interpreta temes del món llatí en els més importants cicles del país com ara Ressons. A més ha sigut l’acompanyant de Lucrecia durant deu anys.

· Jordi Fiol, baix electric, ha sigut acompanyant del trompetista portoriqueny Jerry Gonzalez aixi com membre de l’Orquestra Plateria, entre d’altres.

· Guim G. Balasch, saxo alt, membre de la BigBand Terrassa i habitual col.laborador com a sideman en clubs de jazz del pais.
El grup va ser pressentat a la programació “Jazz a Prop” 2010 dels centres cívics de Terrassa, així com en el cicle Jazz a la Fresca 2011 a la Nova Jazz Cava de Terrassa.
El 2012 actuà a la sala Jamboree de Barcelona i el mes d’agost a Bagur així com en diversos clubs de jazz en l’àmbit català.
Imatges
Data
Espai
Estil