Skip to main content
Bio
Neix a Olesa de Montserrat al 1995. Comença a estudiar trompeta als 6 anys amb Néstor Munt a l’Escola Municipal d’Olesa, on descobreix la seva passió per la música. Més tard estudia un any al Taller de Músics amb David Pastor fins a accedir a l’ Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) amb Matthew Simon com a professor de trompeta.
Al llarg de la seva trajectoria ha treballat juntament amb músics com Lluís Vidal, Jorge Pardo, Gabriel Amargant, Martín Leiton, Luis Bonilla, Joan Diaz, David Pastor, Santi de la Rubia, Victor Correa, Eladio Reinón, entre d’altres.
Al 2016 incia el seu primer projecte: un quartet integrat per Toni Saigi al piano, Pedro Campos al contrabaix i Roger Gutiérrez a la bateria. Aquests músics l’han acompanyat durant els seus inicis, així com el trombonista Víctor Correa amb qui van impulsar la D.O. The Next Generation. La idea d’aquest projecte és tocar composicions originals, arrelades principalment amb la tradició jazzística i contemporànea amb la finalitat de donar-los una interpretació totalment personal i lliure.
Actualment, participa en diverses formacions com són: Martín Léiton Big Band, Pentatòmic i Rufaca Folk Jazz Orchestra.
 
Febrer 2018
Imatges

Últims concerts

Veure'ls tots
Àmbit
41 Festival Jazz Terrassa

Barcelona Art Orchestra

Icon date
Data
Icon location
Espai
Nova Jazz Cava
Color de fons
Àmbit
Temporada Estable 21/22

Luismi Segurado Quintet

Icon date
Data
Icon location
Espai
Nova Jazz Cava
Color de fons