Skip to main content
Bio
Ha estudiat dansa jazz, cant clàssic a l'escola del Palau de la Música , cant modern, solfeig , percussió i flamenc. Llicenciada en Sociologia l’any 2001, a la Universitat de Barcelona, Molins s'inicià al 1994 en les tècniques del claqué amb Mireia Font,Enric Torné,Lluís Méndez, Isabel Moros i Guillem Alonso. A Nova York va assistir a cursets de l'ATDO (American Tap Dance Orchestra) i de la Manhattan Tap amb ballarins com Brenda Buffalino, Buster Brown, Barbara Duffy, Margaret Morrison, Heather Cornell, Josh Hilbermann, Max Pollack.

El 2001 assisteix al 1er. Festival de Claqué de NY, i allà realitzà cursos amb mestres com Savion Glover i Ted Levy i va assistir a les Tap Jams. Ha realitzat un intercanvi artístic a la Havana (Cuba), donant classes a les Companyies infantils la "Colmenita" i a la "Companyia Rumba-Tap".

Molins ha format part del grup de flamenc i claqué Flamenco Tap Fusion (1998) i ha col.laborat en espectacles infantils com "El Dansó" i "País de les endevinalles", la Xª Nit de Claqué (Teatre Bartrina de Reus, Barcelona Shopping Line (de la companyia de claqué electrònic Experimentap), amb la Locomotora Negra. Ha format part de la companyia de percussió i claqué Trash. Balla, com a solista, en diferents formacions de música dixieland. Actualment, Molins forma part de les Companyies de claqué Barcelona Rhythm Tap, dirigida per Guillem Alonso; la companyia Musitap, dirigint, cantant i ballant, i de la formació de claqué dirigida per Sharón Laví.

Participa setmanalment en les sessions d'improvisació de claqué dirigides per Guillem Alonso i per ella mateixa, amb músics en directe. També ha estat l'encarregada de portar el taller de claqué pel Dia Internacional de la Dansa (2001), organitzat per l'Associació de Professionals de la Dansa. Forma part de l'Associació Tot pel Claqué, encarregada d'organitzar el Dia Internacional del Claqué (2002). Forma part del quintet vocal de jazz "Anna Caixach Quintet" des del 2002. És professora de claqué a l'Escola d’Arts Escèniques "El Timbal",i a l'escola de dansa "RITME" de Sabadell.

Últims concerts

Veure'ls tots
Àmbit
Temporada Estable

LATIN TAP ENSEMBLE

Icon date
Data
Icon location
Espai
Nova Jazz Cava
Àmbit
Temporada Estable
Promoció
Cicle: Tap Dance

BARCELONA RHYTHM TAP

Icon date
Data
Icon location
Espai
Nova Jazz Cava
Àmbit
Temporada Estable
Promoció
Cicle: Tap Dance

TAP OLÉ

Icon date
Data
Icon location
Espai
Nova Jazz Cava