Skip to main content
Bio
Granada 1973. Encara que d'origen manxec, ben aviat es trasllada a Granada, on comença a tocar la batería l'any 1989. Al 1992 s'integra a grups locals i té els seus primers contactes amb el jazz. Coneix al trompetista anglés David Defries, amb qui comença a tocar i a estudiar trompeta i concepte musical. A l'octubre de 1993 es trasllada a Barcelona, i al juny de 1994 és convidat a participar a la V Trobada Internacional d'Escoles de Jazz, celebrat a Nova York. Allà realitza diversos concerts i al mateix temps assisteix a Master Classes impartides per Dave Liebman, Barry Harris, Charlie Persip i Jimmy Heath.
En aquest any, es crea el David Mengual Quartet, guanya el primer premi al millor grup a la II Mostra de Jazz per a Joves Intèrprets, millor solista i millor composició original. Al 1995 es crea el Mikel Andueza Quartet i al mateix any s'integra a la Riqui Sabatés Blues Band, amb la que participa a diversos festivals. Durant aquest temps ha tocat, a més, amb Carlos Morena, Perico Sambeat, Carlos Barretto Quintet, Bernardo Sassetti, Arturo Serra, Dave Mitchell, Errol Woiski Band, entre d'altres.
Ha actuat a Getxo, San Sebastián, Barcelona Off-Festival, Terrassa, Pamplona, Lugo, Leverkusen, JVC-Newport. Ha col.laborat amb Perico Sambeat, Bruce Barth, Peter King, Carlos Barreto, Melba Houston, Dale Barlow. I forma part en grups estables com Alquimia, Jaleo, 666, Mikel Andeuza Quartet, Emilio Solla y afines, Riqui Sabatés y los Ostinados, Javier Feierstein Quartet, David Mengual Quartet.
Ha enregistrat amb Alquimia ('Dos y Standards' Fresh Sound New Talent, 1998), amb Riqui Sabatés ('Perdidos en el Blues' 1998), amb Emilio Solla y afines ('Folklores' Fresh Sound New Talent, 1998), amb Javier Feierstein ('Wysywyg' Fresh Sound New Talent, 1997), amb Mikel Andeuza ('BCN' Fresh Sound New Talent, 1997) i amb David Mengual/Paul Stocker ('Full Circle' Gest, 1995).

Gener 2005

Últims concerts

Veure'ls tots
Àmbit
Jazz a la Fresca 2016
Temporada Estable 15/16

Edu Tancredi Sextet

Icon date
Data
Icon location
Espai
Nova Jazz Cava - Pati exterior
Àmbit
Temporada Estable 14/15
Promoció
Cicle Intergeneration Sax!

Eladio Reinón Quintet

Icon date
Data
Icon location
Espai
Nova Jazz Cava
Àmbit
2012. 31è FJT
Promoció
Sessió Golfa!

TRIPHASIC

Icon date
Data
Icon location
Espai
Nova Jazz Cava