Skip to main content
Bio

Guitarrista nascut i format a Buenos Aires amb Lito Epumer, James Tobías i Pino Marrone, entre d’altres. També ha assistit a master classes de Pat Metheny, Jimmy Ponder, John Abercrombie i Kurt Rosenwinkel.
Ha viscut a Euskadi des de 1989, fent col.laboracions amb Itxaso González, Vocal Feel, Andrej Olejniczak, Sorkunde Idigoras, Gonzalo Tejada, Iñaki Salvador, Santi Ibarretxe, Angel Celada, Víctor Celada, Jose Agustín Guereñu, Joaquín Chacón, Mikel Andueza, Iruña Big Band i liderant un trio i un quartet al seu nom.
El 1997 es trasllada a Barcelona, on ja formava part del David Xirgu Quartet, i comença a col.laborar amb David Mengual 'Monkiana', Benet Palet, Alexis Cuadrado, Gorka Benítez, Bill McHenry, Víctor de Diego, Joan Abril, Chris Higgins, Spetec, Orquestra de Cambra del Teatre Lliure, etc.
Ha tocat en els festivals de Getxo ’97 i ’99, Barcelona ’97, Donostia ’95 i ’97, Hernani ’96 i ’97, Savona (Italia) el 1999, en el festival multimèdia 'Plaza' amb la cantant Norma Winstone, John Parriccelli, Björn Kellemyir i Pedro Esteban, i en el circuit habitual de clubs de l’estat espanyol.

Imatges

Últims concerts

Veure'ls tots
Àmbit
Temporada Estable 23/24

Luis Nacht Cuarteto

Icon date
Data
Icon location
Espai
Nova Jazz Cava
Color de fons
tickets
Àmbit
Temporada Estable 22/23

Gorka Benítez Quartet

Icon date
Data
Icon location
Espai
Nova Jazz Cava
Color de fons