Skip to main content
Bio
La seva única visita al país va ser l’any 1986, dins el Marlboro Superband Series amb un concert al Palau de la Música Catalana, envoltada de Ron Carter, Cedar Walton, James Moody, Terence Blanchard i Marvin Smith.
Va néixer a Michigan. Als 10 anys va fer la seva primera aparició a la radio de Detroit. Coneguda a l’àrea de Los Angeles per les seves múltiples actuacions a duo i trio, també és reconeguda per les seves gires als Estats Units, Europa Occidental i Àsia, on fa vibrar les audiències amb la seva banda i el seu poderós i característic blues.
Barbara va cel·lebrar el seu trentè aniversari dins el món de la música, liderant una banda de tribut al llegendari compositor Harold Arlen, conegut per la banda sonora de la pel·lícula el Mago de Oz.
Amb el pas del temps ha realitzat un virtual qui és qui del món del jazz compartint escenari amb totes les llegendàries figures: Dizzy Gillespie, Ray Charles, James Moody, Ron Carter, Etta James, Esther Phillips, David T.Walker, Jimmy Smith, Johnny Otis, Dr.John, Kenny Burrell, Terence Blanchard, Joe Sample, Cedar Walton, Nancy Wilson, Mel Torme, Joe Williams, Tony Bennett... i també va ser convidada d’excepció amb la Count Basie Orchestra.
Barbara Morrison enlluerna en els seus 20 enregistraments amb tot un ampli ventall de gèneres jazzístics i ‘blueseros’. La seva melòdica veu de dues octaves i mitja és coneguda mundialment per la seva espectacularitat i precisió. La seva aportació a mites del blues i estàndards del jazz són poc menys que memorables en les oïdes de tothom que l’ha vist en acció.
A banda de les seves múltiples actuacions en directe, els seus àlbums enregistrats, els fans de Barbara Morrison, també la poden trobar en múltiples aparicions a la televisió i a pel·lícules com ara The Hurricane amb Denzel Wahington. Comèdies de televisió per la cadena NBC i altres aparicions a programes d’entrevistes de la televisió nord-americana.
El seu pas per escenaris de festivals de jazz de tot el mon inclou alguns de prestigiosos com Montreaux, Niza, Mar del Norte, Monterrey, Long Beach, i el Carnegie Hall entre d’altres.

Desembre 2005

Imatges

Últims concerts

Veure'ls tots