Skip to main content
Bio
Organista / pianista i teclista de Vilanova i la Geltrú, resident a Barcelona des del 2006. Ha participat i col·laborat amb molts i variats projectes i artistes de l'escena catalana en els últims 10 anys.
Freqüentment sol·licitat per acompanyar guitarristes com Andreu Zaragoza, Dave Mitchell, Albert Vila, Dave Wilkinson, Johnny Branchizio, entre d'altres ... Ha format part de grups amb artistes de renom nacional i internacional com Raynald Colom, Ramón Cardo, Ray Gelato, Seamus Blake, Dave Mitchell, Damon Brown, Prince Phillip Mitchell o Ellen oler.
Entre els seus propis projectes destaquen The Boat (trio de piano amb composicions originals) amb Jordi Mestres i el bateria Carlos Falanga), Bender vs Flexo (jazz contemporani experimental) amb el trombonista Josep Tutusaus i Carlos Falanga.
Molt actiu també en l'escena de soul / jazz / funk de Barcelona on ha estat membre de Mothergroove, Shu Shu, ab3, Groovaloo entre 'altres i creador de la festa setmanal Superfly Party del barri de Gràcia.
Ha actuat en Festivals tan importants com Benicàssim, Sónar, SXSW, Festival de Jazz de Barcelona, ​​Festival de Jazz Mas i Mas, Ezcaray, Vijazz o Festival de Jazz de Terrassa entre molts altres i ha tocat en països com Dinamarca, els EUA, Brasil, Alemanya, França, Irlanda o Suïssa.
És professor de piano jazz a l'escola de música Diaula i actualment es pot trobar com teclista al projecte de R & B Sara Pi, és co-autor i actor del musical Mrs. Brownie juntament amb l'actriu Laura Guiteras de la companyia Teatre Nu, el grup de soul / funk Sinead & The Flytones amb la cantant irlandesa Sinead Savage, Trakas del trompetista Juan de Diego, l'òrgan trio Shu Shu amb Dave Wilkinson i Caspar St. Charles, ha format part de Underpool 4 de la discogràfica Underpool amb Pep Mula, Jordi Matas, Alvar Monfort, Lucas Martinez.
Properament prepara l'enregistrament d'un nou disc amb la banda Empty Pockets Jam Band.
Composicions de jazz funk instrumental inspirat en els discos dels 70 de Herbie Hancock, en aquest grup també participen el bateria Caspar St. Charles el baixista Tito Bonacera i el guitarrista Dani Comas.
També forma part del FDB TRIO amb el saxofonista basc Víctor de Diego i el bateria argentí Carlos Falanga.
Imatges

Últims concerts

Veure'ls tots
Àmbit
Temporada Estable 22/23

Gorka Benítez Quartet

Icon date
Data
Icon location
Espai
Nova Jazz Cava
Color de fons