Skip to main content
Concert
Hot Pickles Quintet
Artista i instruments
imatge artista/instrument
Josep Maria Farràs
Trompeta
imatge artista/instrument
Òscar Font
Trombó
Veu
imatge artista/instrument
Xavier Algans
Piano
imatge artista/instrument
Pep Rius
Contrabaix
imatge artista/instrument
Oriol González Orti
Bateria
Subtitol
Sopar-Concert al Restaurant Vegetarià Damunt Un Cel De Fil
Body

Per fi arriba a Terrassa Hot Pickles Quintet, una banda de jazz tradicional que recupera el vell estil del Delta del Mississippí  per delectar-nos  amb la força del blues i el vertiginós ritme del ragtime. Un retorn a l’època de les marxing bands, típiques als funerals, als vaixells de vapor i als bordells de Nova Orleans, i que van fer reviure els temps del charleston i els bojos anys 20.

El seu repertori és una selecció de clàssics com “When The Saints Go Marching In”, “Down By The Riverside”, “Basin Street Blues”, “St. James Infirmary” i molts d’altres temes interpretats amb personalitat i sentit del humor, trets característics d’aquest singular grup.

La banda està formada per cinc dels jazzístes més carismàtics del país que ens faran emocionar i posar la pell de gallina. Òscar Font, amb el humor àcid i irònic que el caracteritza, és un dels trombonistes més “swingants” i comunicatius de l’escena catalana que, entre d’altres, ha tocat a Nova York amb el conjunt de Woody Allen i ha participat al Festival de Jazz de Nova Orleans; també al capdavant de la formació en Josep M. Farràs, indubtablement el trompetista més “hot” i directe, i un dels pioners del jazz a Terrassa. A la base rítmica, tenim el baterista terrassenc Oriol Gonzàlez, sempre acompanyat per l’inseparable i excel·lent pianista Xavier Algans i el seu amic i contrabaixista del maresme Pep Rius.

+ Info i Reserves: de dimecres a dissabte. 93 784 05 47 / 662 968 925

Imatges
Data
Tipus esdeveniment
Estil
Organitzadors