Skip to main content

Bebo Valdés

Bebo Valdés (pare de Chucho Valdés, fundador i líder del grup Irakere), va néixer a Quivicán, província de La Habana, el 9 d´Octubre de 1918 i és un dels més importants innovadors de la música afrocubano-caribeña. Als anys 40-50, Valdés es va fer famós a través del mambo i del cha-cha-cha. Va treballar i enregistrar amb totes les llegendes d´aquella època, com Mario Bauza, Peruchin, Cachao, Benny Moré, Ernesto Lecuona i amb ells va anar de gira per Europa i EEUU.

Ingebrigt Haker Flaten

Estudià música al Trondheim Music Conservatory entre 1992 i 1995. Des de 1996 ha estat membre del Bugge Wesseltoft´s New Conception of Jazz, i ha fet gires per França, Alemanya, Suïssa, Holanda, Turquia i Canadà. També ha tocat en festivals de jazz, com el de Montreaux, North See, Niza, Montreal, Copenhague, Londres i Berlín, entre d'altres.

STAR WOOD BAND

Bio La “Star Wood Band”, que ja va participar fa tres anys al jazz jove amb el nom de “Star Bras Band”, és un grup nascut en el context de l’activitat pedagògica de l’escola de música “Pausa” de Barcelona. Amb deu anys d’existència ha crescut el suficient per fer molts concerts, gravar dos CDs i un DVD i poder presentar a un dels seus membres, Lluc Casares, com a solista de clarinet en el més pur estil jazzistic.