Pasar al contenido principal

Queralt Albinyana

Queralt Albinyana és actriu titulada per l’Institut del Teatre en la branca de teatre musical. La música, el cant, la dansa formen part de la seva formació des de nena. Sempre ha cantat als escenaris dels grans teatres de l’estat en musicals com Els Miserables, Rent, Hair, Bella y Bestia, Merrily we roll along, Grease, i molts altres També té experiencia en altres tipus d’obres de teatre de text, de carrer o familiar, i una extensa carrera a la televisió. Ha sigut cantant de Club Astoria o del Zuu del Hotel Sofia. És professora de cant.

Xavier Algans Latin Trio

Bio El trio neix a principis de 1999 amb la intenció de treballar el 'jazz llatí', o d'arrels caribenyes amb una formació de piano, baix i bateria. L'opció de treballar sense percussionista i amb baix elèctric dóna un só una mica allunyat del que es pot esperar d'un grup de latin jazz, però els arranjaments dels temes (en el repertori es barregen estandars i temes propis), són clarament d'inspiració salsera.

The Kelsey Jillette Group

Bio Format a Nova York fa uns cinc anys, The Kelsey Jillette Group ha estat establint-se com un dels grups més inspirats de jazz clàssic d'avui dia.

Guillermo Bazzola

Nascut el 21 d’octubre de 1962 a Santos Lugares, província de Buenos Aires, comença a tocar la guitarra l’any 1978 amb una formació essencialment autodidacta. El 1979 estudia guitarra amb Cesar Silva i el 1987 amb Ricardo Lew. Posteriorment realitza estudis d’harmonia amb el mestre Pedro Arturo Aguilar. El 1989 és seleccionat per a participar en el ‘Tercer Seminario Internacional de Jazz de Las Leñas’, celebrat a la província de Mendoza amb Peter Sprague, mestre a càrrec de les classes de guitarra. La seva participació es va veure recompensada amb una beca ‘Partners of the Americas’.