Skip to main content

Guillem Boltó

Va començar a estudiar música a L'EMM de Rubí als 6 anys i als 8 va començar amb el trombó de la mà de Lluís Calduch. Als 12 va començar a endinsar-se al jazz fent unes estades de Big Band i fent col·laboracions amb Malaka quartet. Més endavant va entrar a la Big Band del Conservatori de Terrassa tot i seguint estudiant trombó clàssic. Actualment està al Conservatori Superior del Liceu i estudia trombó clàssic però forma part de la Big Band del Liceu, i segueix interessant-se i creixent amb jazz i la música moderna.

Silva - Serra Quartet

Bio És tendència actual la creació de grups de jazz en el que es barregen les nacionalitats dels seus components, probablement degut a la mobilitat que presenten els músics d’aquest gènere internacional.

Robert Merryman

Va nèixer a Philadelphia, Pennsylvania. Ha estudiat contrabaix amb músics famosos com Rufus Reid, John Goldsby, Todd Coolman i Gerald Veasley. Va deixar els E.U.A. després d'aprendre amb mestres com Harold Mabern i Steve Turre entre d'altres, a la molt coneguda escola 'William Patterson College'. Robert ha actuat amb Clark Terry, Louie Bellson, Dennis Rowland, Joe Gallivan i James Moody.