Skip to main content
Bio

Terrassa 1974. Acaba d'arribar de 'fer les amèriques', renovat personal i musicalment després de tres anys d'estudis al Queens College de Nova York on cursa el 'Master of Arts Program in Jazz Performance'. Estància fructífera que l'ha portat ha rebre docència de Wynton Marsalis, Todd Williams, Michael Mossman, Antonio Hard o Sr. Roland Hanna. Durant aquest període ha estat membre de la Queen's College Big Band, amb la que ha tocat a Nova York al 'Third Annual Cuny Jazz Festival', al maig de 2002 o al 'Jefferson Hall a l'octubre de 2001.
La seva preparació acadèmica i experiència professional és àmplia i destaca la selecció , el març de 2001, com a representant del INJUVE 2001 amb la formació 'Marc Ayza Quartet', la seva participació com a teloner de Lionel Hampton al Colden Auditorium l'abril de 2000 amb 'The Queens College Jazz Ensemble' o la seva gira internacional el juliol de 1999 amb la 'European Jazz Youth Orchestra', amb més de setze concerts a Dinamarca, Alemanya, Holanda i França.
Va estar co-ideador del grup Alguímia , component del grup Songo 7, Afro Blue i autèntica revelació dins l'actual panorama jazzístic català, influït per les noves i actuals corrents del jazz aportant el seu personal so i composicions pròpies. Ha estudiat amb saxofonistes de gran prestigi com George Garzone, Chris Cheek, Seamus Blake, Perico Sambeat o Jorge Pardo, i ha participat en nombrosos festivals de Jazz. Alhora compte amb destacats treballs discogràfics com 'Alguimia U' (quatre estrelles a les revistes 'Mas Jazz' i 'Cuadernos de Jazz' i 'Millor disc de l'Any' atorgat per Ràdio 4), 'Alguimia Dos' i 'Estàndards' amb la formació Alguimia; 'Núria Tomàs', 'Àngel venido a mi ventana' o 'Jams a Granollers'.

Maig 2002

Imatges

Últims concerts

Veure'ls tots
Àmbit
Temporada Estable 23/24
Promoció
Dia internacional del Jazz

Guim Balasch Grup

Icon date
Data
Icon location
Espai
Nova Jazz Cava
Color de fons
tickets
Price
€10.50
Àmbit
43 Festival Jazz Terrassa

Jazz Jove Non Stop!

Icon date
Data
Icon location
Espai
Nova Jazz Cava
Color de fons
tickets