Skip to main content
Bio

Va néixer a Falset (Tarragona) el 5 d’agost de 1977.
Als 10 anys va rebre les primeres classes de solfeig, poc després de bateria, i als 12 anys va entrar a formar part de la ‘Banda Vil.la de Falset’.
Al 1997 es va establir a Barcelona. Va rebre en aquell període classes particulars dels bateries Pau Bombardó, Jordi Rossy, Marc Miralta i Jo Krause.

L’any 1999 va formar part de l’’EuroDisney International Students BigBand ‘99’, a Paris; dirigida per grans músics i arreglistes com Peter Erskine, Rob Pronk o Matt Harris. Ha sigut l’únic representant espanyol de totes les edicions d’aquesta big band.

L’any 2002 va rebre a New York classes particulars del gran bateria de jazz, Joe Fransworth. L’any 2003 va tornar a New York per rebre classes particulars del gran mestre, Kenny Washington. Aquestes classes i estades a New York van ser possibles gràcies a les beques que el ‘Departament de Promoció Cultural de la Generalitat de Catalunya’ li va concedir els anys 2002 i 2003.

Ha tocat amb Johnny Griffin, Scott Hamilton, Dave Schnitter, Grant Stewart, Anthony Jackson, Jesse Davis, Jim Rotondi, David Berkman, John Swana, Perico Sambeat, Ximo Tébar, Peter Erskine, Alain Jean Marie, Fabio Miano, Xavier Richardeau, Mario Rossi, Rob Bargad, Kirk McDonald, Bob Sands, Ignasi Terraza, Iñaki Salvador, Albert Bover, Mike Phillip Mossman, Albert Sanz, Horacio Fumero, Chano Domínguez, Martirio, Jordi Bonell, Carlos Gonzálbez, Llibert Fortuny, Jorge Pardo,...

Toca habitualment a clubs i auditoris de tota la península ibèrica.
Ha tocat en nombrosos Festivals de Jazz, com el de la Villette (París) 00’, de Terrassa 99’, 00’, 05’y 06’, de Barcelona 99’, de Getxo 01’,02’, de Foix (Francia) 02’, Fest. Internacional de Guitarra de Barcelona 03’, Veranos en la Villa 03’y 04’(Madrid), Fest. Conde Duque 03’ (Madrid), Fest. de San Javier 03’y 05’ (Murcia), de Tánger 04’,...

Alguns dels discs que ha gravat són:
-’Fabio Miano Septet’ - Personally Speaking, a tribute to Duke Pearson- ,Xabia Jazz. ‘Millor disc espanyol de jazz de l’any 2002’ segons la prestigiosa revista ‘Cuadernos de Jazz’.
-’Ximo Tebar Band’ -Embrujado-, Omix Records.
-’David Pastor’-Stringworks’-,Omix Records.
-’Dexterity feat. Grant Stewart’ –Live at Altxerri-, Satchmo Records.

Fragment de la crítica del concert de ‘Ximo Tebar Jazz Project’ al Festival de Melilla 02’ :
‘...Ximo Tebar, uno de los mejores solistas nacionales del momento. Se le notaba sumergido en el escenario y en la música, contento, en sintonía con sus músicos. Junto a él estuvo perfecto Esteve Pi, un joven batería, que está llamado a ser uno de los mejores acompañantes españoles, formado en la Barcelona jazzística que tanto ha dado y da al Jazz nacional,...’

Antonio S. Zapata Navarro, ‘El Sur’, Feb. 2002

Imatges

Últims concerts

Veure'ls tots
Àmbit
42 Festival Jazz Terrassa
Promoció
Jazz Terrassa Swing Stage 2023!

Festa de benvinguda: Crispiswing

Icon date
Data
Icon location
Espai
Hotel Don Cándido
Color de fons