Skip to main content
Concert
Albert Cirera i Kamarilla
Artista i instruments
imatge artista/instrument
Albert Cirera
Saxo tenor
Saxo soprano
Composicions
Iván González
Trompeta
Vicent Pérez
Trombó
Marcel.lí Bayer
Saxo alt
Clarinets
imatge artista/instrument
Jaume Llombart
Baix elèctric
imatge artista/instrument
Ramon Prats
Bateria
Subtitol
"Aquella Cosa"
Body

 

Preu Web i Taquilla 15 € - Socis Gratuït!

 

Albert Cirera és un dels saxofonistes més destacats de la seva generació, músic determinant per entendre l’escena jazzística actual i un dels majors propulsors de la improvisació durant la darrera dècada a Catalunya. 

Ha estat desenvolupat una sòlida trajectòria dins i fora de les nostres fronteres que l’ha portat a participar de manera activa a diferents escenes internacionals. A Aquella Cosa (Underpool, 2022) Cirera es retroba amb un seguit de vells originals que ha recuperat i enregistrat amb un septet de músics amb els qui comparteix la complicitat necessària per construir un llenguatge on hi tenen cabuda melodies, grooves, improvisacions, però on també s’experimenta amb el so, les textures i les formes.
 

Albert Cirera és un músic madur, capaç d’expressar-se còmodament en qualsevol dels registres musicals que ha desenvolupat, demostrant que la música no és qüestió d’estil sinó d’experiència.

Albert Cirera i Kamarilla fan música en estat pur, Aquella Cosa capaç de fer-te riure, ballar, respirar i viure.

El 26 de febrer es compleixen 29 anys de la inauguració de la Nova Jazz Cava. Des d’aquella nit en què Tete Montoliu posava la primera pedra musical, la sala-club ha programat més de 3.500 esdeveniments dedicats al Jazz. Per molts anys!

 

 

 

Imatges
Data
Tipus esdeveniment
Estil
Preu de taquilla
15,00€ (taquilla)