Vés al contingut

Move

Bio Move va néixer el 1992, són quatre músics de llarga trajectòria, amb el seu propi estil personal, alliberat de tendències esnob. El seu darrer disc compacte 'Bolero' és una bona mostra de la forta personalitat del grup, en paraules del crític Ole Matthiessen: 'els músics es deixen espai entre ells, mentre construeixen una escultura translúcida de so, d’estructura atrevida precisament per l’espai i els buits. Es tracta d’un col.lectiu i una part important de la seva activitat consisteix en escoltar-se un a l’altre mentre es crea un foc mutu al voltant dels qual s’escalfen atiant les flames.

Stefano Senni

Jove contrabaixista nascut a Ancona (Italia) amb una gran experiència musical. Cursa estudis amb Giorgio Azzolini, perfeccionant-se amb Rosario Bonacorso i Ray Brown. Actualment actua amb tots els grans músics italians: Flavio Boltro, Gianni Cazzola, Andrea Pozza, Roberto Rossi, Piero Odorici, Carlo Atti, Nicola Stilo, etc... i amb alguns músics americans de prestigi internacional: Barry harris, George Cables, Steve Ellington, Tony Scott, Art Farmer, Benny Golson, Steve Grossman, Mark Murphy, ... Maig 2000

Django's Castle

Bio Era l’any 1983 i feia temps que Pere Soto, guitarrista en aqueslls temps dedicat a l’exploració del Jazz, havia descobert al guitarrista Django Reinhardt i el Hot Club de França. Tantmateix no s’havien creat encara les circumstàncies idònies per iniciar l’aventura de fer un grup d’aquestes característiques. La seva unió, primer amb Oscar Roig (músic reconegut en l’actualitat com a compositor) i més tard amb el violinista Roberto Lecaros, va ser el detonant final per crear un grup estil manouche, ‘gipzy jazz’ com es coneix internacionalment.

Llibert Fortuny

LLIBERT FORTUNY I CENDRA (Las Palmas de Gran Canaria,1977) Nascut en ple oceà Atlàntic degut al treball del pare, aviat es trasllada a Catalunya d'on els Fortuny són originaris. Als 7 anys comença la seva relació amb la música. Primerament cursa estudis de solfeig, guitarra i piano. És als 11 anys quan Llibert Fortuny comença a tocar el saxo, que ben aviat es converteix en el seu inseparable company de viatge. La seva estreta relació el portarà a prendre grans decisions a la vida.

Gonzalo Rubalcaba

Rubalcaba resideix al sud de Florida des de 1996. Ha obtingut el contacte amb els millors músics nord-americans i les estrelles del Jazz, des de la memorable actuació al Lincoln Center l’any 1993.