Vés al contingut
Bio
Barcelona 1967. Comença els seus estudis musicals de solfeig, harmonia i piano al Conservatori Municipal de Barcelona. Posteriorment s'interessa pel Jazz i estudia aquest estil amb professors de prestigi, malgrat que es considera pràcticament autodidacta.
Als 20 anys és professor de piano i combo al Taller de Músics de BCN, activitat que combina amb els concerts com a pianista i teclista amb grups com Sebosax, Higguins Quintet, Big Band Barna Band o Telefunky. Tres anys després és director d'estudis del Taller de Jazz de Zaragoza. En aquesta època és membre de grups com Apatheke, Errol Woiski Band o Diaz-Figuerola Quartet.
Realitza la banda sonora del curtmetratge Boomerang, el qual mereix un dels tres primers premis de la Generalitat als millors video-dansa de l'any 1992.
En aquests anys ha tingut ocasió de treballar amb músics de la talla de Zé Eduardo, Alan Skidmore, Sean Levitt, Perico Sambeat, Josep Mª Farràs, Riqui Sabatés, Ramón Cardo, entre d'altres.
Actualment és membre de grups com Blues Experience, Telefunky, Riqui Sabatés Blues Band, Mikel Andueza Quartet i lidera el seu propi grup, Joan Díaz Trio.
Imatges

Últims concerts

Veure'ls tots