Vés al contingut
Bio
Nascut el 10 d'octubre del 1972 a La Habana. Cursa el nivell elemental de música al Conservatori Alejandro García Caturla y Gerardo Guanche a La Habana del 1985 al 1989, i el nivell mitjà especialitzant-se en trompeta a l’Escola Nacional d’Art de La Habana del 1989 al 1993.
Ha participat en els festivals 'Jazz Plaza' de la Habana els anys 1989, 1995 i 1996. Ha estat membre integrant de diferents formacions cubanes entre les que destaquen El médico de la Salsa, Hector Valentín y su Orquesta, Costa Caliente, Bamboleo, Oscar Valdés y Diákara, Pachito Alonso y sus Kini-Kini, Grupo Meñique de Maria Alvarez Rios...
Des del 1996 resideix a Espanya on ha col.laborat amb figures tals com Perico Sambeat, Sedajazz Big-Band, Sheila Jordan, Deborah Carter, Café Quijano, Bebo Valdés, Paquito de Rivera, Bobby Martínez, Mike P.Mossman, Arturo O'Farrill, Horacio 'El Negro' Hernández, Pat Metheny, Bobby Shew, Frank Foster, Dennis Rowland, Frank Wess, Gary Smulyan, Lucrecia, Dusminguet, Grupo Niche, Guayacán, Tito Nieves, Rey Ruiz, Jerry Gonzalez, Chano Domínguez y Martirio, Michael Bublé, Slide Hampton, Barbara Morrison, etc.
Ha participat als festivals de Jazz de Barcelona (1998), San Sebastián (1999) i Festival de Jazz Terrassa (2004, 2005 i 2006) i en el musical 'Cacao' de la Companyia teatral Dagoll Dagom.
Ha impartit classes en el 20è Seminari de Jazz i Flamenc del Taller de Músics de Barcelona (2000). El gener de 2004 és un dels creadors del grup 'Radio Malanga', formació nascuda a Barcelona de música mestissa.
Ha enregistrat:

Estirpe de Caballero. Angel Bonne
Volvamos a Querer. Héctor Valentín y su Orquesta
Don´t git Sassy. Big-Band de Bellaterra
Afrocuban Jazz Suite Nº 1. Eladio Reinón & Bebo Valdés
Llovió el amor. Las Chamorro
Versión original. Presuntos Implicados
Cacao. Dagoll Dagom
Bari. Ojos de Brujo
Techari. Ojos de Brujo
Muñequita linda. Sedajazz Big-Band
Banda sonora del largometraje Balseros
20 Anys i una nit. Nina
A ti. Dyango
Playing the Field. David Allyn & Big Band Jazz Terrassa
Interpretació de la BSO de la pel.lícula 'La vida secreta de las palabras' d'Isabel Coixet
What is goin´on? Big Band Jazz Terrassa & Judy Niemack
Gravació amb Radio Malanga en el recopilatori Barcelona Raval Sessions 2
Interpretació de la BSO de la pel.lícula 'Hotel Tívoli'
Music for Big Band. Jerry González

Octubre 2006

Últims concerts

Veure'ls tots