Vés al contingut
Bio

Nascut a Sedaví (València) l'any 1974, David Pastor va començar els seus estudis musicals el 1983 a l'Agrupació Musical Santa Cecília de Sedaví, on va ser alumne de l'excelent trompetista i pedagog Manuel López. Va cursar els seus estudis als conservatoris Superior de València i Municipal de Barcelona, on ha estat premiat recentment amb el Premi d'Honor de fi de Grau Superior de trompeta, sota la tutel·la de D. Jaume Espigolé, Catedràtic de trompeta del Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona.
L'any 1988 va iniciar els seus estudis de jazz, compaginats amb els de clàssic, al Taller de jazz de Sedaví, amb Francesc Blanco 'Latino'. També passa a formar part de la València Jazz Big Band, sota la direcció de Ramón Cardo i amb formacions de tot tipus d'influències musicals, com ara la Nova Dixieland Band, Sadajazz Latin Ensemble o The Jazz Trempessengers.
Entre les seves col·laboracions com a músic 'free-lancer' cal destacar les seves actuacions amb Presuntos Implicados, The Platers, Francisco, Los Manolos, Sonora Latina, Mecánico del Swing, Michelle Mc Kane o Danna Lesse, i la seva participació en gravacions amb Al Tall, Presuntos Implicados, seguridad Social, marcella Morello, M.A. Céspedes o Lolita. També ha participat en la gravació d'un LP amb la Orquesta Filarmónica de Gran Canaria i amb Enric Murillo per a la banda sonora de películas com 'Una piraña en el bidé' i 'La camisa de la serp'. Cal destacar també la gravació realitzada l'abril de 1997 a Lausana (Suïssa) per a la BMG amb el grup Solar Sides, del qual n'és membre en l'actualitat, així com de la Big Band Jazz Terrassa, de la qual n'és el primer trompeta. Amb aquesta formació va enregistrar el novembre de 2002 el seu primer treball discogràfic 'Playing The Field' (Actual Records), en el qual va participar el cèlebre jazzman novaiorquès David Allyn.
David Pastor ha actuat als Festivals de Jazz més importants del món, com ara el de Montreaux, el San Sebastian Jazz Festival, el Festival de Jazz Terrassa o el San Javier Jazz Festival. A més ha participat en projectes de músics nacionals tals com Perico Sambeat, Ximo Tebar, Mario Rossy, Eladio Reinón, Jesús Santandreu, Joan Soler, Jordi Vilá o Fabio Miano. També ha tocat al costat de grans músics internacionals com ara Pat Metheny, Clark Terry, Antonio Sanchez, Dave Glasser, Chris Cheek, Mike P. Mossman, Steve Marcus, George Watts, Richie Cole, Dennis Roland, Lonnie smith, Jeff Jerolamon, Paquito D'Rivera, Dick Oatts, Frank Wess o David Allyn (aquests tres últims al costat de la Big Band Jazz Terrassa.
El desembre de 2001 va rebre el Premi Promusics al 'Millor Trompetista', atorgat per l'Associació de Músics de Jazz de la Comunitat Valenciana.
El setembre de 2002 edita el seu primer cd com a líder titulat 'Introducing' (Omix Records), enregistrat amb Brian Trainor, piano, Richie Ferrer, contrabaix, i Jeff Jerolamon, bateria.
Actualment treballa amb la Big Band Jazz Terrassa i la Sedajazz Big Band com a primer trompeta, així com amb el Ximo Tebar Jazz Project, compartint les gires i gravacions amb els concerts de presentació del seu nou treball discogràfic 'Introducing'.

Abril 2003

Imatges

Últims concerts

Veure'ls tots
Àmbit
Temporada Estable 20/21

David Pastor Bop Stuff

Icon date
Data
Icon location
Espai
Nova Jazz Cava
Color de fons
Àmbit
39 Festival Jazz Terrassa
Promoció
Concert presencial cancel.lat, retransmès en Streaming!

Lady Soul

Icon date
Data
Icon location
Espai
Nova Jazz Cava
Color de fons
Àmbit
Veus amb jazz al terrat del MHC
Promoció
"Veus amb Jazz" al terrat del MHC a Barcelona!

Eva Fernández Group

Icon date
Data
Icon location
Espai
Terrassa del Museu d'Història de Catalunya