Vés al contingut
Bio
Nascut a Barcelona l'any 1965, inicia els estudis de clarinet amb Jesús Rodriguez-Picó, examinat-se de sis cursos de clarinet al Conservatori de Badalona, començant al mateix temps els estudis de saxo tenor amb Ramón Cardo. Ha participat en diversos seminaris, tant de jazz com de música clàssica. Ha rebut classes de J. Bergonzi, D.Liebman, R.Beirach, M.Johnson, Tete Montoliu, Max Roach i Odean Pope.
Ha participat en tres ocasions a la Mostra Nacional de Jazz per a Joves Interprets amb diferents formacions: Big Bang Barna Band, Kk'uet i Don't Walk. També amb la BBB Band al concurs de Big Bands europees celebrat a Berlin i al festival de Jazz de Debrecen (Hongria) amb Kk'uet. Forma part en diversos muntatges de teatre musical com Cabaret, Flor de Nit, T'odio amor meu, West Side Story i Els Pirates. La faceta discogràfica d'en Cesc Miralta és prou important tant de líder com d'acompanyant:
KONIEC plus Big Ensemble del Taller de Músics; Agustí Fernández plus Big Ensemble del Taller de Músics; 'Els Quatre Camins' Big Ensemble del Taller de Músics; 'T´odio amor meu' i 'Els Pirates' amb Dagoll Dagom; Elisabet Raspall Grup 'Lila'; Joan Abril Quintet 'Eric'; Big Band i Polifònica de Granollers 'Swing al Cor' i el darrer treball 'Sol de Nit', un cd enregistrat amb el seu propi quartet i editat pel segell barceloní Fresh Sound New Talent.

El 1995 s'inicià en les tècniques del claqué amb Enric Torné, Guillem Alonso i Isabel Moros, i amb ballarins estrangers com Max Pollack o Joshua Hilbermann. Participa setmanalment, a la Cova del Drac, en les Tap Jam (sessions d'improvisació de claqué). El 2001 assisteix al 1er. Festival de Claqué de NY, i allà realitzà cursos amb mestres com Barbara Duffy, Margaret Morrison i Domisha i amb el ballarí Savion Glover. També assisteix a les Tap Jams. Actuà a les Festes de Gràcia, Agost del 2001, amb la Companyia Barcelona Rhythm Tap.

El 2002 assisteix a classes de les dues escoles més importants de Nova York, la Broadway Dance Center i la Steps amb professors com Salsberg, Mike Minery, Roxanne Buterfly, Ted Levy i Lynn Shwab, per exemple. Actualment forma part i dirigeix juntament amb Laia Molins la companyia MUSITAP – espectacle de claqué i música – actuant al Xº Festival de Blues a Roses, les Jornades Culturals de Serós, La Casa Elizalde i Café de l´Escorxador de Lleida.Toca i balla en l'espectacle de l'orquestra la Galana: "La Galana s´engalana" i en la formació de música dixieland "Gumbo Jass Band".

Març 2003

Imatges

Últims concerts

Veure'ls tots
Àmbit
38 Festival Jazz Terrassa

Sr. Ramon

Icon date
Data
Icon location
Espai
Ateneu Terrassenc
Color de fons
Àmbit
Temporada Estable 16/17
Jazz a la Fresca 2017
Promoció
19è Cicle d'Estiu al Pati!

Sr. Ramon

Icon date
Data
Icon location
Espai
Nova Jazz Cava - Pati exterior