Vés al contingut
Bio

Després d'haver cursat els seus estudis de jazz a la Juilliard School sota la direcció de Wynton Marsalis, Alba Pujals s'estableix a Catalunya per presentar els seus nous treballs. El seu àlbum debut APOLOGIA o el projecte Two Slides són alguns dels projectes que lidera la trombonista i compositora.

Alba forma part de l'escena jazzística i de música moderna de Barcelona. Participa en projectes com The Bop Collective, liderat per la saxofonista Irene Reig, Smack Dab Big Band, Lluc Casares Septet, BAO (Barcelona Art Orchestra), Hip Horns i The Penguins. Ha col·laborat en bandes arreu d'Europa com The Gramophone Allstars, New Cool Collective, C. Tangana. Alba va començar els seus estudis musicals de la mà de la seva mare, la qual era professora de piano a l'escola municipal de música de Rubí. Ha cursat el Bachelor de Jazz al Conservatorium Van Amsterdam i el clàssic a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMuC).

Ha actuat a sales reconegudes arreu del món com Dizzy's Club NYC, Rose Theater (Lincoln Center NY), Bimhuis (NL), North Sea Jazz Festival (NL), Concertgebouwn (NL), Grachtenfestival (NL), Palau de la Música (CAT), L'Auditori (CAT) Festival Jazz de Terrassa (CAT) entre altres. Compartint escenari amb músics de gran trajectòria com Wynton Marsalis, Joshua Redman, Dick Oatts, Perico Sambeat, Carles Benavent… 

Febrer 2023

Imatges

Últims concerts

Veure'ls tots
Àmbit
43 Festival Jazz Terrassa
Promoció
Inauguració 43 Festival Jazz Terrassa!

Alba Pujals Sextet "Apologia"

Icon date
Data
Icon location
Espai
Nova Jazz Cava
Color de fons
tickets
Àmbit
43 Festival Jazz Terrassa
Promoció
Activitat Prèvia 43 FJT

Aperitius Musicals amb Alba Pujals

Icon date
Data
Icon location
Espai
Pati de la BCT
Color de fons