Vés al contingut
Concert
Womblues
Artista i instruments
imatge artista/instrument
Big Mama
Guitarra
Veu
imatge artista/instrument
Sister Marion
Piano
Veu
imatge artista/instrument
Sweet Marta
Veu
Harmònica
Body

Tres dones artistes uneixen les seves veus i respectius instruments per compartir experiències i sensibilitats a l’escenari. Tres reines del blues que s’entrellacen en un concert on l’alquímia conjunta transforma melodies i ritmes en entreteniment i emoció. El públic és un dels elements indispensables per aconseguir-ne la màgia.

Big Mama Montse és tota una institució del blues fet a Catalunya. Amb 30 anys de carrera a les seves esquenes ha publicat 17 treballs i ha col·laborat en desenes d'àlbums. La seva trajectòria professional està molt relacionada amb el món educatiu on treballa de forma incansable per a la difusió i la promoció del blues. Sister Marion és una pianista barcelonina seduïda per la música afroamericana i molt especialment pel blues. Desde 2012 treballa intensament al costat de Big Mama Montse amb qui ha enregistrat dos treballs discogràfics. Sweet Marta s'ha erigit com una de les poques dones harmonicistes en un panorama majoritàriament masculí. El seu gran coneixement de l’instrument l’ha dut a aprofundir en estils com el Delta blues, Piedmont blues i el Old Time Country.

  • El terme "womb" en anglès significa "matriu". D'aquest prefix parteix el joc de paraules WOMBLUES, una pista més per un concert que es perfila creatiu i orgànic amb tres de les millors blueswomen actuals.

  • Big Mama Montse fou distingida pel Festival de Jazz Terrassa amb el Premi Jazzterrassman, l'any 2015.

  •  

www.bigmamamontse.com

Venda d'entrades a Entrapolis!

 

 

 

Imatges
Data
Tipus esdeveniment
Estil
Preu de taquilla
10,00€ (taquilla)
Entrades externes

Organitzadors