Vés al contingut
Concert
Voro García Roommates
Artista i instruments
imatge artista/instrument
Voro García
Trompeta
imatge artista/instrument
Enrique Oliver
Saxo tenor
imatge artista/instrument
Jaume Llombart
Guitarra
imatge artista/instrument
Marko Lohikari
Contrabaix
imatge artista/instrument
Jordi Rossy
Bateria
Subtitol
A causa de la pluja el concert se celebrarà a la Nova Jazz Cava!
Body

 

A causa de la pluja el concert se celebrarà a la Nova Jazz Cava!

Ració de jazz amb so novayorquès d'alt component rítmic a càrrec de reconeguts músics de l'escena catalana, valenciana i andalusa. Voro García · Roommates combina el millor de cada costat de l'Atlàntic amb una amalgama de hard bop i blues.

Al capdavant hi ha el trompetista i compositor valencià Voro García que signa bona part de les composicions publicades al disc homònim de partida. García és un brillant trompetista i un incansable activista musical. Forma part de diversos projectes simultanis com Perico Sambeat Flamenc Big Band, Sedajazz Big Band o Dave Kikoski European Quartet, entre d'altres.

S’acompanya de l’incansable Enrique Oliver, saxofonista andalús que treballa assíduament amb músics com Perico Sambeat, Roger Mas, Ernesto Aurignac, Albert Sanz, Jorge Rossy, Albert Bover, Joan Chamorro o Jaume Llombart. Precisament, la guitarra de Llombart hi aporta el seu llenguatge inquiet i d’avanguarda. La secció rítmica la formen el contrabaixista Marko Lohikari, col·laborador d’importants músics escandinaus i actual component del trio del pianista Marco Mezquida, i Jorge Rossy, el flamant guanyador del Premi Jazzterrasman 2020.

vorogarciajazz.com

enriqueoliver.com

 

 

Imatges
Data
Tipus esdeveniment
Estil
Preu de taquilla
0,00€ (taquilla)