Vés al contingut
Concert
Tòfol Martínez Trio
Artista i instruments
imatge artista/instrument
Tòfol Martínez
Guitarra
Veu
Jordi Cobre
Baix elèctric
imatge artista/instrument
Agustí Borrell
Bateria
Subtitol
Presentació Cd - No Panic!
Body

De ben petit, Tòfol Martínez mostra la seva passió pel Blues i la música negra en general. Als quinze anys va muntar la seva primera banda de blues i des de llavors hi ha hagut molts festivals, discos, concerts, col·laboracions, etc. i encara segueix amb la mateixa il·lusió i les mateixes ganes de tocar aquesta música meravellosa que cura l'ànima. 
Amb la seva banda ha enregistrat tres discs i ha girat per tot Europa. Ens ofereix un show viu i enèrgic on mana el blues però sempre s'apropa al soul i el funk


No Panic!, és el nou CD + DVD de TÒFOL MARTÍNEZ BLUES BAND. Una imatge sonora del que és en aquests moments aquesta banda. El passat 20 d'octubre de 2016 la Tòfol Martínez Blues Band es va presentar als estudis Soundclub de Lluís Costa a Salt, i en una sessió d'una sola tarda varen enregistrar alguns dels temes que sonen als seus concerts. Ho varen fer en àudio i també en vídeo. La filosofia d'aquest àlbum és: Sense por! Es poden fer les coses amb por o amb amor. Amb por no és una opció! No Panic! 
No Panic! És un disc de blues, enregistrat en directe i ple d'ilusió i amor. Per aquest concert Tòfol Martínez s'acompanya d'Agustí Borrell a la Bateria i Aitor Chartos al Baix.

www.tofolmartinez.com

Soul Pub Terrassa

Imatges
Data
Tipus esdeveniment
Espai
Estil
Preu de taquilla
0,00€ (taquilla)
Organitzadors