Vés al contingut
Concert
Premi Jazzterrasman 2024! Laura Simó Reunion
Artista i instruments
imatge artista/instrument
Laura Simó
Veu
imatge artista/instrument
Ignasi Terraza
Piano
imatge artista/instrument
Horacio Fumero
Contrabaix
imatge artista/instrument
David Xirgu
Bateria
imatge artista/instrument
Francesc Capella
Piano
imatge artista/instrument
Guillermo Prats
Contrabaix
imatge artista/instrument
David Simó
Bateria
imatge artista/instrument
Jordi Portaz
Contrabaix
imatge artista/instrument
Carme Canela
Veu
imatge artista/instrument
Elisabet Raspall
Piano
imatge artista/instrument
Guim Balasch Garcia
Saxo alt
Body

Preu Web i Taquilla 25 € - Socis 20 €

L’actuació de Laura Simó Reunion passarà a la història del Festival de Jazz Terrassa com el concert que l'acredita com la 21a guardonada amb la distinció del Premi Jazzterrasman 2024.

Laura Simó (Barcelona, 1957) és, sens dubte, una de les cantants de referència del jazz de casa nostra gràcies a la qualitat i versatilitat que posseeix i així li vol reconèixer el Club de Jazz Terrassa. El guardó també aplaudeix la trajectòria musical de l’artista, la tasca en la divulgació del gènere jazzístic i la vinculació amb Terrassa. El debut de la Laura  a sextet (Estamos Reunidas) a la Nova Jazz Cava al març de l'any 1994 marcava el camí d’una relació que acumula, fins a dia d’avui, a 72 concerts organitzats per Jazz Terrassa.

Formada com a traductora i intèrpret, d’ençà del seu primer disc -Bliss (1986)-, no ha deixat mai d’interpretar les cançons de Serrat, Burt Bacharach, The Beatles, les grans dames del jazz, temes cinematogràfics o les trascendentals peces del repertori musical de Broodway. De l’orquestra simfònica al petit combo, la Laura es mou amb elegància i empatia natural amb qualsevol dels nombrosos projectes que ha liderat, mostra d’aquesta obstinació per buscar nous reptes artístics. La seva brillant trajectòria l’ha portat per escenaris d’arreu del món amb projectes d’àmpia diversitat gràcies al seu tarannà musical i fidelitat als seus músics de confiança, excel·lents exponents de l’escena catalana.

Recentment ha estat guardonada per l’Associació de Músics de Jazz de Catalunya amb un premi a la seva trajectòria de pràcticament quaranta anys als escenaris. De l’orquestra simfònica al petit combo, Laura Simó es mou amb elegància i empatia natural amb qualsevol dels nombrosos projectes que ha liderat. El darrer, Together Again (Swit Records, 2023), un nou homenatge a Tete Montoliu en forma d’àlbum en directe. L'enregistrament recull l'actuació del trio habitual de Tete Montoliu durant els últims quinze anys, amb Horacio Fumero, Peer Wyboris i la cantant amb qui solien girar durant aquells anys. El concert correspon a la primera edició del Festival Jazz Costa Brava de Calella de Palafrugell, l’any 1994. El mateix Fumero, el pianista Ignasi Terraza el bateria David Xirgu son els encarregats de presentar en directe el nou treball.

En l’actualitat, presenta “West side songs” amb el seu pianista de tota la vida, Francesc Capella en un espectacle que recull cançons de diversos musicals del Leonard Bernstein. En paral·lel, col·labora amb Carles Margarit, amb el qual canta i recita poemes del seu pare, Joan Margarit. La Laura també de consellera a la societat d’Artistes, Intèrprets i Executants (AIE) que vetlla pels drets dels músics.

facebook.com/laura.simo.3

Escolta l'entrevista a Laura Simó a l'Episodi nº 558 del Jazz Club de la Ràdio Municipal de Terrassa

 

Imatges
Data
Tipus esdeveniment
Estil
Preu de taquilla
25,00€ (taquilla)
tickets