Vés al contingut
Concert
Laia Porta Sextet
Artista i instruments
imatge artista/instrument
Laia Porta
Veu
imatge artista/instrument
Dan Posen
Trompeta
Jaume Maristany
Saxo tenor
Arrigo Tomasi
Piano
imatge artista/instrument
Curro Gálvez
Contrabaix
imatge artista/instrument
Roberto Faenzi
Bateria
Body

El concert se celebrarà a la Nova Jazz Cava a causa de la pluja!

La Plaça Vella acull la veu lluminosa de Laia Porta en un recital a sextet per interpretar temes referencials del jazz, el blues i el soul. Noms i cognoms com Sarah Vaughan, Ella Fitzgerald, Aretha Franklin, Etta James o Irma Thomas són inexcusables a la cita en un marc incomparable del FJT. Els seus acompanyants són tots músics de reconeguda trajectòria i experiència professional.

Formada com a ballarina de jazz modern a l’escola Anna Maleras i a l’Institut del Teatre en Dansa Contemporania, la seva aptitud per adaptar-se als diversos formats amb els que treballa és admirable. La barcelonina desenvolupa les facetes de cantant, ballarina, actriu i mestra de cant i dansa, i compta amb una àmplia experiència dins del món del teatre musical. Regularment, actua amb diverses formacions en el circuit estatal de jazz i ha trepitjat festivals de jazz a paisos com Russia, França o el Regne Unit.

En els darrers 20 anys a la Nova Jazz Cava l’hem pogut escoltar amb freqüència durant la Temporada Estable i en diverses edicions del Festival. També destaca la col·laboració amb la Big Band Jazz Terrassa dirigida per John Dubuclet.

tallerdemusics.com/laia-porta

 

 

 

 

Imatges
Data
Tipus esdeveniment
Espai
Estil
Preu de taquilla
0,00€ (taquilla)