Vés al contingut
Concert
Juan De Diego "Grebalariak"
Artista i instruments
imatge artista/instrument
Juan De Diego
Trompeta
imatge artista/instrument
Toni Vaquer
Piano
imatge artista/instrument
Martín Leiton
Contrabaix
imatge artista/instrument
Estefania Chamorro
Bateria
Body

Preu Web i Taquilla 12 € - Portes 21h - Concert 22h

Bones notícies pels amants del jazz intrèpid, elegant i replet de matisos!

Inquiet i prolífic, Juan De Diego presenta Grebalariak (els vaguistes), un projecte que no oblida les inquietuds sociopolítiques que impulsen els treballs del trompetista bilbaí.

En aquest cas remet al 100 aniversari de la vaga general de La Canadiense el 1919, gràcies a la qual es va instaurar, entre altres fites, la jornada laboral de 8 hores. Homenatge, compromís i pur plaer sonor, l’àlbum es basa en 10 composicions inèdites i originals del músic basc, a Barcelona des de 1993 i líder de projectes com Freaky Trio, Juan de Diego Trio o Trakas a més de DeDiego Brothers amb el seu germà Víctor.

El nou treball discogràfic està enregistrat en quartet acústic, un format també nou pel Juan de Diego que li aporta un punt més reposat a les seves composicions i ritmes que permeten apreciar en detalls la delicadesa amb la què s’entrecreuen les melodies en un acolorit tapís sonor.

En un registre de be bop de mires clàssiques, construït amb una vivacitat que denota pur disfut en l’exploració personal de les infinites possibilitats que a recreació nostàlgica.

www.juandediego.com

 

 

Imatges
Data
Tipus esdeveniment
Estil
Preu de taquilla
12,00€ (taquilla)