Vés al contingut
Concert
Carles Benavent Trio + Raynald Colom + Tomasito
Artista i instruments
imatge artista/instrument
Carles Benavent
Baix elèctric
imatge artista/instrument
Roger Mas
Piano
Aleix Tobias
Percussió
imatge artista/instrument
Raynald Colom
Trompeta
Tomás Moreno 'Tomasito '
Palmas
Cante
Ball
Body

Sens dubte, el baixista Carles Benavent ha escrit el seu nom a les pàgines d’història de la música i resulta complicat enumerar la llista d’artistes que han comptat amb ell. Benavent (Barcelona, 1954) és un dels músics catalans de més renom internacional gràcies en part a les seves col·laboracions amb artistes de la talla de Paco de Lucía, Camarón de la Isla, Quincy Jones, Chick Corea o Miles Davis, i a la seva dilatada carrera com a solista i col·laborador amb números 1 de la música flamenca. De la seva intensa, innovadora i inabastable carrera de més de mig segle de durada també en destaca el seu pas per la llegendària banda de rock progressiu Màquina! i la mítica formació Música Urbana, més orientada cap al jazz-rock.

La seva aportació d’elevar el baix elèctric a l’àmbit del jazz-rock, el flamenco-jazz o la música de fusió ha estat transcendental i ha creat una escola sense precedents i un referent per a les futures generacions.

El concert del Pícnic Jazz parteix del disc Vida (Bebyne, 2018), un disc de capçalera enregistrat al Jamboree de Barcelona amb Roger Mas al piano, Roger Blàvia a la percussió –avui, Aleix Tobias reemplaça la seva figura-, Raynald Colom a la trompeta i Tomasito al cante, palmas i ball.

facebook.com/Carles.Benavent.Official.Page

 

 

Imatges
Data
Tipus esdeveniment
Preu de taquilla
0,00€ (taquilla)