Pasar al contenido principal
Bio
Claudio Marrero, saxofonista canari nascut l’any 1988. Va començar els seus estudis musicals al petit poble de Firgas, a l’illa de Gran Canària, a la banda de música del seu poble.
 
Formació / Estudis
 
Als 13 anys va començar a tocar el clarinet, va passar a tocar el saxo, després va ampliar els seus estudis al Conservatori de Les Palmas de Gran Canària. Aquí comença els seus estudis de música clàssica amb el professor Esteban Ponce i fa un Master Class amb grans del saxo clàssic com Arno Borkamp i Frabrice Morreti. L’any 2009 comença a completar els seus estudis de música clàssica amb el jazz i la música moderna. Per aquestes inquietuds decideix ampliar els seus horitzons musicals i comença a
estudiar al Taller de Músics (Barcelona) on rep classes de Marc Sort i Vicent Macián. El 2010 ingressa en l’ESMUC on rep classes de Xavier Figuerola i Eladio Reinón. A més ha realitzat classes individuals amb grans del jazz internacional com Dick Oatts y Jesus Santandreu.
 
Experiència professional com intèrpret i compositor
 
En l’apartat professional ha actuat amb músics del món jazzístic en l’aspecte de big bands com Bob Sands, Perico Sambeat, Joan Díaz, Arturo Serra, Jamie Davis, Tim Garlam, Débora Carter, Soledad Giménez (Presuntos Implicados), Francisco Blanco (Latino), Dick Oatts etc. Actualment forma part de la plantilla de la Gran Canaria Big Band. En formacions més reduïdes de quintet i quartet ha actuat amb músics com i el saxofonista nord-americà Dick Oatts, amb el que van presentar al juny de 2013 durant una gira el disc “Broten” del pianista Jose Alberto Medina. També ha actuat amb el baixista Gary Willis i el bateria Gergo Bolai en la Universitat de Berklee College of Music. També ha donat forma al seu propi projecte anomenat Cream Groove on presenta les seves composicions influenciades pel jazz, funk, hip-hop, afro-beat. El primer disc de la formació ha sortit a la llum a l’abril de 2012. En aquest disc formen part grans músics de l’escena catalana i espanyola com Mariano Steimeberg (bateria) i José Alberto Medina (teclats). A part forma
part de projectes musicals com DUMA Quartet con un disc titulat Deingo, Outside Reunion un projecte format por grans músics canaris que se han format fora de la illes com Yull Ballesteros, Natanel Ramos, Emilio Martin, en 2015 esta previst que surti el primer disc de esta formació.
Imatges

Últims concerts

Veure'ls tots
Àmbit
36 Festival Jazz Terrassa

12 to 12 Quintet

Icon date
Data
Icon location
Espai
Restaurant Cresol - Mercat de la Independència
Àmbit
Veus amb jazz al terrat del MHC
Promoció
"Veus amb Jazz" al terrat del MHC a Barcelona!

Jordi Rabascall Quintet

Icon date
Data
Icon location
Espai
Terrassa del Museu d'Història de Catalunya