Solapas principales

Alba PujalsAlbert Nel·lo Alba Pujals Alba Pujals

Alba Pujals

Després d'haver cursat els seus estudis de jazz a la Juilliard School sota la direcció de Wynton Marsalis, Alba Pujals s'estableix a Catalunya per presentar els seus nous treballs. El seu àlbum debut APOLOGIA o el projecte Two Slides són alguns dels projectes que lidera la trombonista i compositora.

Alba forma part de l'escena jazzística i de música moderna de Barcelona. Participa en projectes com The Bop Collective, liderat per la saxofonista Irene Reig, Smack Dab Big Band, Lluc Casares Septet, BAO (Barcelona Art Orchestra), Hip Horns i The Penguins. Ha col·laborat en bandes arreu d'Europa com The Gramophone Allstars, New Cool Collective, C. Tangana. Alba va començar els seus estudis musicals de la mà de la seva mare, la qual era professora de piano a l'escola municipal de música de Rubí. Ha cursat el Bachelor de Jazz al Conservatorium Van Amsterdam i el clàssic a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMuC).

Ha actuat a sales reconegudes arreu del món com Dizzy's Club NYC, Rose Theater (Lincoln Center NY), Bimhuis (NL), North Sea Jazz Festival (NL), Concertgebouwn (NL), Grachtenfestival (NL), Palau de la Música (CAT), L'Auditori (CAT) Festival Jazz de Terrassa (CAT) entre altres. Compartint escenari amb músics de gran trajectòria com Wynton Marsalis, Joshua Redman, Dick Oatts, Perico Sambeat, Carles Benavent… 

Febrer 2023