Pasar al contenido principal
Bio

La seva afició per la música comença als 8 anys estudiant piano i acordió a l’Escola Municipal de Calaceite. Més tard es trasllada a Barcelona i realitza el grau Professional a l’Aula de Músics. Es gradua al Conservatori Superior del Liceo de Barcelona el 2010, on estudia amb Marc Miralta i David Xirgu. Estudia y treballa amb el batería Jorge Rossy durant 4 anys. Realitza cursos intensius amb Bill Stewart, Jeff Ballard, Albert “Tootie” Heath, Jimmy Wormworth i Gregory Hutchinson.

Ha treballat en multitud de formacions, entre elles, Jorge Rossy Trio & Quintet, David Mengual Free Spirits Big Band, Michael Kanan Trio, David Kikoski Sextet, Jon Robles Quartet, Bill McHenry & Ray Colom Quartet.

Rep diversos reconeixements premiat al Concurs de Jazz de Mallorca 2010 – Palma de Mallorca, 1r premi amb el grup Santi Colomer Quartet; Concurs de Jazz de Mallorca 2008 – Palma de Mallorca, 1r premio amb el grup SKUNK Quartet; “VII concurs de música del conservatori de música d’Alcañiz 2001, 1r premi amb el grup “Fusion Jazz”; Premi INJUVE amb Skunk Quartet.

Imatges

Últims concerts

Veure'ls tots
Àmbit
Temporada Estable 21/22

Arturo Serra New Quartet

Icon date
Data
Icon location
Espai
Nova Jazz Cava
Color de fons